• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: U Novom Sadu za "broj dva"

Crveno-bijeli svjesni da će im poraz od Borca otežati posao u preostala dva kola, ali hrvatski stručnjak vjeruje da će ekipa pokazati pobjednički karakter.

 Prosinečki: U Novom Sadu za "broj dva" Izvor: MONDO

Crvena zvezda je sa šampionskih ambicija "spala" na želju da osvoji drugo mjesto u Superligi Srbije, čime bi izbjegla rano uključivanje u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Prvi korak ka cilju bila bi pobjeda nad Spartakom na Marakani u srijedu od 17 časova.

"Sigurno je da imamo problem da zadržimo drugo mjesto, koje bi nam značilo zbog kasnijeg početka kvalifikacija. Daćemo sve od sebe da pobijedimo Spartak, pa da odlučuje meč (sa Vojvodinom) u Novom Sadu narednog vikenda", rekao je Robert Prosinečki.

Zvezda i Vojvodina dijele drugu i treću poziciju sa po 66 bodova, šest manje od Partizana.

"Razgovarao sam sa igračima, koji su svjesni grešaka iz Čačka. To nije bila prava igra Crvene zvezde. Znamo koje su bile greške i siguran sam da će one biti ispravljene već u srijedu", dodao je Prosinečki.

Zvezdin trener sa ekipom je analizirao prethodnu utakmicu, a kompletnija analiza biće obavljena po završetku sezone. Prosinečki će tada moći da govori i o odlascima i dolascima igrača.

Napadač Aleksandar Jevtić rekao je da su fudbaleri "kao profesionalci" prihvatili odluku predsjednika kluba Vladana Lukića da ih zbog nezalaganja kazni sa po 3.000 evra.

"Svjesni smo da smo 'uspavano' ušli u meč sa Borcem i da smo odigrali slabo. Sada moramo da se vratimo na partije od prije te utakmice. Poraz nas je sigurno trgnuo".

Prosinečki je ponovo pristao da novinarima saopšti sastav koji će početi narednu utakmicu. On smatra da to što "otkriva karte" ne može da škodi.

"Svi naši protivnici dobro znaju kako igramo. Nismo u Čačku izgubili zato što se znao sastav tima, već zato što smo bili bezopasni", ocijenio je on.

U startnoj postavi Crvene zvezde za meč sa Spartakom naći će se: Bajković, Mikić, Ćosić, Tošić, Reljić, Isah, Kadu, Lazović, Jevtić, Borha i Kaluđerović.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC