• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal sestre Kristijana Ronalda: Izvrijeđala naciju zbog brata

Autor Haris Krhalić

Sestra Kristijana Ronalda je napravila ozbiljan skandal kada se oglasila povodom kritika na račun njenog brata.

 Sestra Kristijana Ronalda izvrijeđala Portugalce Izvor: Profimedia/Gonçalo Delgado/Global Imagens/Sipa

Kristijano Ronaldo je napravio skandal kada je izjurio sa terena poslije poraza svog nacionalnog tima od Španije, a pritom je bacio kapitensku traku na travu. Mnogi su i njega okrivili za minimanaln poraz od Španije i primijetili da ga polako stižu godine.

Kristijano na to nije reagovao, ali njegova sestra jeste! Nije ovo prvi put da se Katija Aveiro oglašava povodom kritika na račun svog brata, a sada je kritičare optužila ni manje ni više nego da su bezdušni!

"Ovo što se sada dešava me uopšte ne iznenađuje. Portugalci pljuju u tanjir iz koga jedu, uvijek je bilo tako. Potrebno je da se pruži ruka i pomogne onima koji su uvijek pružili ruku Portugalu. Ali Portugalci znaju da budu bolesni, zajedljvi, bezdušni, glupi i zauvijek nezahvalni", napisala je na svom instagramu Katja Aveiro, a onda brzo obrisala objavu. 

Kristijano Ronaldo nije zbog svojih partija kritikovan samo u domovini, već je gostujući u jednoj emisiji nakon mečeva Lige nacija njegove partije kritikovao i Antonio Kasano.

"U ovom trenutku, Kristijano bi sebi trebalo da učini uslugu i shvati da ako nisi na određenom nivou, onda bi trebalo da odlučiš da prestaneš. Osvojio je sve, bio je fenomen. Dosta! Moraš da se zaustaviš ili ćeš naletjeti na klupu", rekao je Kasano u svom stilu.

Katija Aveiro je inače pjevačica, učestvovala je u portugalskom izdanu rijaliti programa "Survajvor", a privukla je pažnju mnogih svojim izjavama o virusu korona i tome da je to "najveća prevara". 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC