• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dala četiri gola, Milojević pohvalio zajedništvo: Dokaz da smo tim, to želim u svakoj utakmici!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević pohvalio svoj tim za nastup u meču protiv Mladosti u Novom Sadu

 Miloš Milojević pohvalio igrače Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Mladost Gat u Novom Sadu (4:0) i pokazala da izlazi iz septembarske krize.

Golovima dvostrukog strijelca Mirka Ivanića, kao i Aleksandra Kataija i Gelora Kange, crveno-bijeli su "vezali" treću pobjedu u Superligi. Na poluvremenu su vodili 1:0 golom Mirka Ivanića nakon što Aleksandar Pešić nije iskoristio penal u prvim minutima. Sve je bilo riješeno kada je Aleksandar Katai u 70. minutu postavio 2:0, a iako je viđen veliki broj golova, Trener Zvezde Miloš Milojević naglasio je poslije meča drugi trenutak.

"Najviše mi se svidio momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici", rekao je Milojević poslije utakmice, opisavši trenutak pri rezultatu 4:0. U toj situaciji, Borjan je "skinuo" šut vezisti domaćih Lazaru Arsiću, u posljednjim trenucima utakmice.

"Nakon drugog gola je sve došlo na svoje, iako smo i u prvom poluvremenu imali mnogo prilika. Zadovoljan sam kontrolom utakmice, popravljamo efikasnost, ali ne treba praviti pompu od ovog. Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola. Sve to nas približava cilju kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba", dodao je Milojević.

Novi izazov je već u četvrtak, a šef stručnog štaba crveno-bijelih zvao navijače da dođu u što većem broju na važan meč grupne faze Lige Evrope protiv Ferencvaroša.

"Probali smo da osvježimo i rasteretimo ekipu, nije isti intenzitet kao u Evropi. Imamo četiri dana da se spremimo i već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu. Uz dobar odnos, podršku sa tribina i borbu na terenu, mislim da možemo da imamo dobar rezultat. I danas je bila sjajna atmosfera u Novom Sadu, navijači su nas bodrili sve vrijeme. Zadovoljan sam, jer ni na 0:1 nisu bili negativni, već pružili podršku, što se osjetilo na terenu. Nadam se da će ih biti što više protiv Ferencvaroša", podvukao je Milojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC