• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler udario glavom u betonski zid - ljekari reagovali, hitno je prebačen u bolnicu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zabrinjavajuće slike stižu sa jednog niželigaškog meča iz Njemačke...

 Fudbaler udario u betonski zid na utakmici u Njemačkoj Izvor: Twitter/OstSPort/Screenshot

Fudbal donosi mnogo zanimljivih situacija, golova, poteza, šansi, driblinga i slično, mada s vrijemena na vrijeme zna i da bude uznemirujuće. Baš jedna takva situacija dogodila se na niželigaškom meču u Njemačkoj gdje je fudbaler udario glavom u betonski zid. U pokušaju da stigne do lopte i da spriječi da ode u korner se u punoj brzini zaleteo, izbacio loptu u aut i tom prilikom je glavom udario u zid. Odmah se srušio na zemlju...

Svi su to primijetili, saigrači i protivnički igrači, na utakmici između Hemi Lajpciga i Čermincera, ljekari su dotrčali odmah ka njemu. Bilo je vidno da je bez svijesti i da udarac nije bio ni malo naivan. Samo je pao i ostao da leži. Jedan od saigrača pokušao je da mu pomogne da ustane sa zemlje, ali je fotoreporter koji se nalazio u blizini prišao i udaljio ga i objasnio mu da treba da sačeka doktore, što je i učinio. Hitno je prebačen u bolnicu.

Dobio je veliku podršku od drugih klubova širom Njemačke. Srećom, ubrzo su stigle odlične vijesti. Oglasili su se iz njegovog kluba Hemi Lajpciga i otkrili da je sa njim sve u redu i da je pušten iz bolnice. "Denis je izašao iz bolnice. Odlično se osjeća s obzirom na sve okolnosti, ali će odmarati do sredine sljedeće sedmice. Želimo ti brz oporavak i da se uskoro vratiš", napisali su na društvenim mrežama. Pogledajte i kako je to izledalo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC