• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo počeo da šutira zbog bijesa na igrača: Afrikanac napravio glupost, a onda je legenda poludjela!

Autor Dragan Šutvić

Muktar Dijakabi je napravio grešku, a Đenaro Gatuzo je zbog te greške svoj bijes iskalio na frižideru.

 gatuzo šutirao frižider  Izvor: Twitter/@padrenziaga/Printscreen

Bio je Đenaro Gatuzo tokom svojih igračkih dana sinonim za fudbalera sa kojim ne želite da se kačite. Oštri klizeći startovi, ludačka hrabrost i spremnost u svakom trenutku da se potuče za svoj tim bili su ono što se od njega moglo očekivati. Ali temperament nekadašnjeg italijanskog veziste nije se mnogo promijenio otkako je postao trener.

To se najbolje vidjelo u petak uveče, u utakmici osmog kola Primere, u kojoj je njegova Valensija savladala Osasunu, ali tek nakon zanimljivih dešavanja u finišu utakmice. Tada je Gatuzo zbog postupka svog igrača - svoj bijes iskalio na frižideru!

Možda će vas zanimati

Valensija je uspjela da slavi u meču u kom je Osasuna u nadoknadi utakmice samo ublažila poraz pogotkom srpskog veziste Darka Brašanca. Ali nekoliko minuta ranije dogodila se zanimljiva scena pored terena. Kada je Mukatir Dijakabi dobio žuti karton, Gatuzo je riješio da izvede iz igre strelca drugog pogotka.

To je Italijan učinio jer je želio da izbjegne da Dijakabi možda dobije crveni karton. Ali upravo to se i desilo - nakon što je izašao iz igre. Dobacivao je arbitru nešto sa klupe za rezervne igrače, kada je već uveliko bio van dešavanja na terenu, a to se sudiji nimalo nije dopalo. Pokazao mu je i drugi žuti, odnosno crveni karton, što je potpuno razbjesnilo Gatuza.

Trener Valensije je bio toliko bijesan na svog igrača da je riješio da šutne mini-frižider koji se nalazio pored Gvinejca, a poslije utakmice je i objasnio sve.

"On mora da poštuje sudijsku odluku, a crveni karton na klupi je nešto što moramo da izbjegavamo. Dijakabi nam je već nedostajao u igri, jer sam morao da ga zamijenim, a sada smo ga izgubili i za narednu utakmicu", rekao je Gatuzo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC