• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Proslava titule u Banjaluci

Posljednje 30. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine obilježiće proslava titule u Banjaluci, odnosno bitka Željezničara i Sarajeva za drugu poziciju.

 PREMIJER BiH: Proslava titule u Banjaluci Izvor: MONDO

Sve je riješeno prije posljednjeg kola šampionata BiH. Borac je prvak i ide u kvalifikacije za Ligu šampiona bez obzira na ishod susreta protiv Leotara, ali su iz tabora Banjalučana najavili pobjedu kako bi što bolje proslavili prvi šampionski pehar u istoriji kluba.

Meč na Gradskom stadionu počinje u 17 časova, a ulaz na istočnu tribinu biće besplatan. Takođe, ulaznice za zapad neće biti prodavane već podijeljene na blagajnama stadiona jer je rukovodstvo odlučilo da i na taj način počasti svoje vjerne navijače, koji su u svim utakmicama bili 12. igrač.

Takođe, klub iz Platonove zamolio je navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle očekivane gužve, a kapije stadiona biće otvorene u 15 časova.

Odmah po završetku meča uslijediće uručenje pehara, a u 19.30 časova fudbaleri Borca će u društvu rukometašica, rukometaša i članova Atletskog kluba uz pratnju mažoretkinja i trubača krenuti na banjalučki Trg Krajine gdje će proslava biti nastavljena sve do ponoći uz dobru muziku, zabavu, te besplatno piće i roštilj.

I putnici u kvalifikacije za Ligu Evrope su poznati... Sarajevo i Željezničar, odnosno Široki Brijeg, a iz lige ispadaju banovićka Budućnost i Drina iz Zvornika.

Postoji i jedan drugačiji scenario po kojem će Travnik uz posljednjeplasiranu ekipu preseliti u niži rang zbog namještanja prijateljskih utakmica u Švajcarskoj, ali nikakvih zvaničnih potvrda o toj teoriji nema.

Nepoznanica je i koji sarajevski tim će osvojiti drugo mjesto. Sarajevo dočekuje moastarski Velež na Koševu, dok će Željo u goste kod Rudara.



Parovi posljednjeg 30. kola (17 h)

Zrinjski - Drina
Sloboda - Zvijezda
Slavija - Čelik
Rudar - Željezničar
Budućnost - Široki Brijeg
Olimpik - Travnik
Borac - Leotar
Sarajevo - Velež

TABELA: Borac 63, Željezničar 55, Sarajevo 54, Široki Brijeg 50, Olimpik 45, Sloboda 43, Zrinjski 41, Zvijezda 41, Čelik 40, Rudar 38, Travnik 37, Slavija 35, Velež 33, Leotar 23, Drina 23, Budućnost 21.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC