• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Idemo na pobjedu!

Zvezda u posljednjem kolu Superlige Srbije dolazi u Novi Sad sa nadom da može do pobjede i lakšeg puta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 Prosinečki: Idemo na pobjedu! Izvor: MONDO

Crvena zvezda moraće dobro da se pomuči da bi na kraju šampionata ostala na drugom mjestu. Zvezda i Vojvodina imaju isti broj boova (67), a onaj ko bude bolji u međusobnom duelu u nedjelju, pored drugog mjesta, izboriće i lakši put u Evropi.

Trener Zvezde Robert Prosinečki kaže da je najvažnije da njegovi igrači pokažu karakter i dobro odigraju u Novom Sadu.

"Mislim da ekipa nije psihološki pala u finišu sezone i da ima motiv da pobijedi u nedjelju. Radujem se ovakvim utakmicama pošto obje ekipe igraju dobar fudbal i spremne su da se nadmeću. Znamo da igramo protiv odlične ekipe, idemo na pobjedu pošto nam neriješeno, osim 2:2 neodgovara", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u Beogradu.

Vojvodina je u jesenjem dijelu prvenstva igrala neriješeno 2:2 sa Zvezdom u Beogradu, pa je Novosađanima za drugu poziciju osim pobjede dovoljan i remi od 0:0 ili 1:1.

Klub koji bude drugi na kraju sezone počeće kvalifikacije za Ligu Evropa od trećeg kola, 29. jula, dok će se trećeplasirani takmičiti od druge runde, 15. jula.

Zbog povreda u timu Crvene zvezde neće biti Pavla Ninkova i Ognjena Koromana, a najvjerovatnije zbog žutih kartona neće igrati Nikola Nikić. U tim će se vratiti novopečeni srpski reprezentativac Milan Vilotić.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC