• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazne za Kup Srbije: Sačekajte još malo

Disciplinska komisija FSS još nije donijela odluku o kaznama za učesnike finala Kupa Srbije odigranog 11. maja. Kažu: sljedećeg petka sigurno.

 Kazne za Kup Srbije: Sačekajte još malo Izvor: MONDO

Prošlo je 17 dana od finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, ali Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije još nije donijela odluku o kaznama!

Zašto?

Zato što Komisija treba da prikupi još neka dokumenta i izjave, ali sa sjednice u petak stigla je i ohrabrujuća vijest - odluka o kaznama vjerovatno 3. juna!

Displinska komisija FSS je razmatrala sve prispjele izjave lica protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak i gledala snimke sa utakmica.

S obzirom na to da je rukovodstvo Vojvodine dalo grupnu izjavu, Komisija je zatražila dopunsku izjavu od predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića u vezi sa "uticajem na prekid utakmice", piše u saopštenju sa sjednice.



Na narednoj sjednici, koja treba da bude održana u četvrtak, 2. juna, članovi Komisije treba da saslušaju: golmana i defanzivca Vojvodine Željka Brkića i Danijela Mojsova, kao i napadača Partizana Princa Tejga.

Tejgo će biti saslušan (sa prevodiocem) vjerovatno zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Vojvodine poslije vodećeg gola za Partizan.



Osim njih, Komisija je odlučila i da sasluša: delegata utakmice Miodraga Jankovića, sudiju Slobodana Veselinovića i specijalnog kontrolora za bezbjednost Đorđa Carana. Sve na okolnosti koje su dovele do prekida utakmice.

E, čim sve to budu uradili i saslušali navedene ljude, Komisija će u petak, 3. juna donijeti odluku. Tako piše u saopštenju.



Ako ste zaboravili: Vojvodina i Partizan odigrali su finale 11. maja. Partizan je vodio 2:1, a igrači Vojvodine su desetak minuta prije kraja meča napustili teren nezadovoljni suđenjem Veselinovića. Pošto nisu željeli da nastave meč, Veselinović je čekao da isteknu svih 90 minuta i potom je označio kraj.

Zatim je trofej uručen igračima Partizana, a desetak dana kasnije Takmičarska komisija FSS registrovala je meč službenim rezultatom 3:0 za Partizan.

U međuvremenu, razmijenjene su mnoge oštre riječi na relaciji Vojvodina - Partizan, da bi potom oba kluba izdala zajedničko saopštenje pomirenja.

Ceh je, za sada, platio samo sudija Veselinović, koji neće suditi do kraja sezone, odnosno još ovo jedno preostalo kolo.

Veselinović je kažnjen zabranom suđenja na četiri utakmice, a kazna mu, praktično, ističe na kraju ove fudbalske sezone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC