• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Butorović: Ni čuo, ni vidio Kopanju...

Predsjednik Vojvodine demantovao je potpredsjednika banjalučkog Borca da ga je kontaktirao i molio da prolongira dug za transfer Nemanje Bilbije.

 Butorović: Ni čuo, ni vidio Kopanju... Izvor: MONDO

Nakon što je potpredsjednik Borca Željko Kopanja u svojim "Nezavisnim novinama" opleo po prvom čovjeku Novosađana, oglasio se Ratko Butorović, koji je medijima u Srbiji svoju verziju priče.

Butorović je rekao na samo da se nije čuo s Kopanjom, nego da uopšte ne poznaje Kopanju niti da se s njim u životu nije ni čuo ni vidio.

"Niti sam zvao, čuo, niti vidio tog Kopanju. Jednostavno ne znam čovjeka! Nije mi jasno odakle to u javnosti i da se na taj način vode razgovori dva bratska kluba! Ono na čemu insistiram je da se usaglasi tačna cifra",
izjavio je predsjednik Vojvodine.



"I da jesam zvao dotičnog gospodina, i da sam tražio da se odloži plaćanje to nije suština. Da li za Bilbiju dugujemo 28, 17 ili 35 hiljada evra? Mi smo tražili poravnanje, da se prethodno utvrdi da li je to 15, 20 ili 30 hiljada", dodao je Butorović.

On smatra da je Voša dio duga prema Borcu otplatila jer su Banjalučani bili 15 dana na pripremama u Novom Sadu. Igrači Borca su koristili sve usluge hotela na račun Novosađana te da i to treba uračunati u cijenu.

"Borac je svi znate bio kod nas na pripremama. Tokom 15 dana imali su prenoćište, pun pansion i sve što im je bilo potrebno. Takođe, naš igrač koji je kod njih bio na pozajmici, Miroslav Stevanović im je donio Kup Bosne i Hercegovine i proglašen je za najboljeg igrača",
naglasio je Butorović.

Ipak, za kraj je podvukao da klub sa Karađorđa prihvata dug.

"Prihvatamo dug, čašćavamo ih i za to što su bili kod nas, ali ovakve tvrdnje koje Kopanja iznosi u medije da sam ga zvao i nagovarao nisu istinite! Neka dokaže da sam ga zvao u listingu poziva", zaključio je Butorović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC