• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šipovac za MONDO: Slavlje nema veze s politikom

Direktor Borca Radmilo Šipovac iznenađen zahtjevom stradalnika rata u RS da se odgodi proslava titule zbog hapšenja Ratka Mladića.

 Šipovac za MONDO: Slavlje nema veze s politikom Izvor: MONDO

Predsjednik Organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljko Mitrović zatražio je u petak od banjalučkog Borca da proslava prvog šampionskog pehara u istoriji, koja je najavljena za subotu na Trgu Krajine u 19.30 časova, bude odgođena zbog hapšenja generala Mladića jer smatra slavlje neprimjerenim.

"Mi smatramo da proslava titule nema nikakve veze sa pomenutim hapšenjem, niti sport ima ikakve veze sa politikom. Fudbaleri Borca godinu dana su na zelenom tepihu izgarali i na kraju pošteno izborili šampionski trofej. Mi smo sve pripremili za proslavu i nikakve odgode neće biti. Želimo da se na neki način odužimo našim vjernim navijačima što su nas bodrili čitave sezone", izjavio je direktor Banjalučana za MONDO.

Prema njegovim riječima, kao što je najavljeno za posljednju utakmicu Premijer lige BiH protiv Leotara, ulaz će biti besplatan i svi ljubitelji fudbala su dobrodošli na banjalučki Gradski stadion i kasnije na proslavu na Trg Krajine.

"I dotični gospodin Mitrović, predstavnik stradalnika rata, čije žrtve iskreno poštujemo, a koji je zatražio odgađanje je dobrodošao. Vjerujem da nikom nije u interesu podgrijavanje atmosfere i širenje nervoze u Republici Srpskoj", podvukao je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC