• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Hvala Zvezdi za Bari

"Ja sam Partizanovac, ali hvala vam na velikom uspjehu koji ste donijeli našoj zemlji", rekao je predsjednik Srbije tokom posjete FK Crvena zvezda.

 Tadić: Hvala Zvezdi za Bari Izvor: MONDO

Uprkos dojavi o podmetnutoj bombi i brojnim uvredljivim grafitima, predsjednik Srbije Boris Tadić posjetio je u petak Fudbalski klub Crvena zvezda povodom obilježavanja 20 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona u Bariju.

Tadića su na stadionu dočekali predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, prvi čovjek fudbalskog kluba Vladan Lukić, trener Robert Prosinečki i predstavnici sponzora kluba, ruske kompanije Gasprom.

"Ja sam Partizanovac, ali hvala vam na velikom uspjehu koji ste tada donijeli našoj zemlji. Sjećam se te utakmice, ali najviše polufinala i čuvenog gola... Još ne znam kako je ta lopta ušla u mrežu Bajerna. Sjećam se da je Partizan 1966. izgubio finale od Reala, ali smo kasnije svi pobijedili u Bariju", rekao je Tadić.



On je novinarima u muzeju Crvene zvezde otkrio da je svojevremno trenirao fudbal u mlađim kategorijama crveno-bijelih i često sakupljao lopte na "Marakani". Takođe, rekao je da njegove ćerke navijaju za Crvenu zvezdu.

"Crvena zvezda je naš najveći klub i ja vam želim da ponovo budete šampioni. Najbolje bi bilo da se Crvena zvezda i Partizan smjenjuju na prvom mjestu. Najveća želja mi je da jedan srpski klub pobijedi u Ligi šampiona. Mi smo talentovana nacija i uvjeren sam da mi to možemo", rekao je predsjednik Srbije.

Tadić je zahvalio privrednicima i spoznorima koji pomažu Crvenu zvezdu, naglasiviši da bez njihove podrške nisu mogući dobri rezultati.



U ime Crvene zvezde, Tadića je dočekao predsjednik kluba Vladan Lukić koji mu je poklonio prvi broj monografije povodom 20 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju.

"Poklon ću dati ćerkama koje fanatično navijaju za Crvenu zvezdu", rekao je Tadić.

On je na kraju posjete najtrofejnijem fudbalskom klubu Srbije šutirao penale i dao gol Vladanu Lukiću iz drugog pokušaja. Pred njegov dolazak navijači Zvezdu su na zidovima ispisali niz uvredljivih grafita, koji su, međutim, brzo prekrečeni. Posjeti predsjednika prethodila je i lažna dojava o bombi na stadionu.

(agencije/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC