• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović se javio - garantujem plej-of ako mi dovedu još tri igrača! Vjeruje u uspjeh Radničkog

Autor Haris Krhalić

Nenad Lalatović je uvjeren da može da ostvari uspjeh sa Nišlijama, ali pod dva uslova.

 Nenad Lalatović traži još tri igrača i garantuje plej-of Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović garantuje uspjeh i ulazak u plej-of Radničkog iz Niša, ako dobije još nekoliko pojačanja. Pred utakmicu sa Javorom u 15. kolu Superlige šef struke Nišlija pričao je i o suđenju i o onome što očekuje njegov tim u narednom periodu. U svom stilu održao je konferenciju za medije i obratio se određenim ljudima. Naglašava da mu fali još par igrača za uspjeh.

Pohvalio je tim iz Ivanjice, mada je znatno više pričao o svojoj ekipi i o onome što mu fali za bolju igru i bolje partije njegovih pulena u nastavku sezone. "I Javor je u problemu, a nama su potrebna još tri igrača i jedne dobre pripreme, borimo se sa mnogo stvari. Moji prethodnici Sivić i Mrkić susretali su se sa stvarima sa kojima se i ja susrećem. Ja sam kriv ako ne uđemo u plej-of. Ja garantujem da ćemo ući u plej-of, skidam odgovornost sa svakog, ako mi se dovedu tri igrača i ako budem imao suđenje 50-50. U 21. vijeku molim da bude samo pošteno", rekao je Lalatović.

Najavio je da će biti određenih promena u timu i u rotaciji i da traži "veću disciplinu i organizaciju u defanzivi". Zatim je imao i poruku za ljude koji ga ne vole. "Moja se glava drži na ramenima, htjeli ste da je skinete jedno 50 puta. Moja glava je i dalje na ramenima. Nemate jedan dokaz protiv mene, nijednu laž nisam izrekao. Blatite me, dokažite bilo šta o meni. Hajde da vas vidim. Vi mene kad vidite spuštate glavu kao kukavice. Dođite kod mene, svi znate gdje sam, šta sam. Nikog se ne bojim, radim pošteno, Bog čuva poštene. Ne postoji Srbin koji će meni skinuti glavu, ne možete mi ništa, ništa, dok sam pošten", zaključio je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC