• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji bombarder Partizana preuzeo klupu Novog Pazara!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Godinama su u Novom Pazaru željeli da ga vide u klubu i konačno su uspjeli da ubijede Damira Čakara da postane trener.

 Damir-Cakar-trener-Novog-Pazara. Izvor: MN PRESS

Novi Pazar je bio hit prvenstva, međutim to često nije nikakva garancija u srpskom fudbalu. Tako je iznenada Vladimir Gaćinović odlučio da napusti klub nakon remija protiv Vojvodine (2:2), navodno nezadovoljan komentarima i kritikama koje su odjeknule u gradu kraj Jošanice, a nije bilo potrebno dugo vremena kako bi pronašli njegovu zamjenu, dobro poznato lice svim ljubiteljima domaćeg fudbala.

U pitanju je Damir Čakar koji je ostavio dubok trag u Partizanu, a koji će imati prvi veliki trenerski izazov u 49. godini, pošto je u više navrata u prethodne tri godine bio blizu dolaska u Novi Pazar.

"Bila je priča da bude sportski direktor ili trener. Nisu mogle da se 'poklope kockice', sve do sad. Razgovarali smo kratko jer se vrlo dobro znamo i brzo smo se dogovorili. Ispred kluba mu želim sreću i da nam donese mnogo uspjeha", rekao je sportski direktor Fikret Međedović na konferenciji za medije

"Prethodni šef struke (Vladimir Gaćinović) radio je izuzetan posao i napravio velike rezultate. Igrali smo fudbal u slično vrijeme, znamo se lično i o njemu imam najbolje mišljenje. Mislim da je Pazar u dobroj seriji i da se visoko kotira na tabeli. Nadam se da ćemo u ova preostala četiri kola u Superligi, ali i u Kupu Srbije, nastaviti u istom stilu", rekao je Čakar u prvom obraćanju novinarima u Novom Pazaru.

Čakar je karijeru počeo devedesetih u Budućnosti iz Podgorice, da bi preko rodne Pljevlje i Borca iz Čačka stigao u Partizan 1995. godine. Postigao je 44 gola za dve i po sezone, da bi se poslije epizoda u Šateruu, Sartidu i Sutjesci - opet vratio u Partizan 2001. godine. Karijeru je završio 2008. u Mogrenu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC