• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka slavi Borac

Fudbaleri Borca na Trgu Krajine u Banjaluci proslavili sa svojim navijačima osvajanje šampionske titule koju su posvetili Bojanu Miloševiću.

 Banjaluka slavi Borac Izvor: MONDO

Po prvi put u svojoj istoriji Fudbalski klub Borac osvojio je titulu državnog prvaka, a ona je proslavljena kako dolikuje u subotu uveče na Trgu Krajine u Banjaluci.

Čekali su navijači Borca svoje ljubimce da im sa Gradskog stadiona donesu šampionski pehar koji im je na utakmici protiv Leotara uručio Ivica Osim, a kada je on nakon procesije banjalučkim ulicama stigao na centralni gradski trg uslijedilo je veliko slavlje.



Nekoliko hiljada Banjalučana ovacijama je dočekalo fudbalere Borca, a posebno kapitena Draška Žarića koji je podigao šampionski pehar.

„Hvala vam što ste došli u ovolikom broju da proslavite ovu titulu. Večeras je predivno biti fudbaler Borca. Nadam se da ćemo sljedeće godine ostvariti još veći cilj, a to je dupla kruna“, poručio je kapiten Borca prije nego što je otvorio šampanjac i nazdravio vjernim navijačima.

Fudbaleri Borca tokom proslave istakli su transparent „Titula za Bojana“ posvetivši je preminulom golmanu Borca Bojanu Miloševiću.

Jedan od glavnih „krivaca“ za istorijski uspjeh Borca je trener Vlado Jagodić koji napušta klupu Borca i preuzima mladu reprezentaciju, ali da se pitaju navijači Borca ne bi bilo tako.

„Vlado ostani, Vlado ostani“ molili su ga navijači Borca.


„Ako kažemo da je ovo prvi put od postojanja da je naš klub šampion države onda možete misliti kakav je osjećaj. To je ono što smo željeli. Ostaje mali žal moj lični što se niamo pobjedom oprostili od navijača i spustili zavjesu na prvenstvo, ali to je nebitno, jer uradili smo veliku stvar za klub, za grad, za RS“, rekao je za MONDO Jagodić.


„Sve dok Vrbas Banjalukom teče Borac Borac Borac živjeće“, orilo se Trgom Krajine, pjevali su i navijači i igrači Borca, a „dijete“ Borca Boris Raspudić nije mogao odoliti da zapali baklju i proslavi titulu sa „Lešinarima“, čiji je i sam član bio u mlađim danima.



Slavlje velikog uspjeha Borca uveličali su i ostali članovi Borčeve porodice, rukometaši, rukometašice i atletičari Borca, koji su i sami ove godine bili vrlo uspješni i osvajali trofeje te tako doprinijeli uspjehu banjalučkog sporta.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC