• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak iz Pariza - Sadio Mane zbunjeno gledao bivšeg fudbalera: Trebalo da mu se javi, on ispalio - "Ko je to?!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Francuski fudbaler bio je potpuno nepoznat Senegalcu, koji je igrao u njegovom bivšem klubu, Mecu.

 Sadio-Mane-ne-poznaje-bivseg-fudbalera Izvor: Twitter/Youridefou/printscreen

Senegalski fudbaler Sadio Mane imao je impresivnu godinu iza sebe i sasvim zasluženo bio je u konkurenciji za Zlatnu loptu koja je dodijeljena Karimu Benzemi. Ipak, samu ceremoniju u Parizu obilježio je i jedan bizaran detalj u kojem se našao ofanzivac Bajerna iz Minhena jer on ovog puta nije uspio da prepozna čovjeka kojeg je upoznao na početku karijere u evropskom fudbalu.

Sadio Mane je davne 2011. godine stigao u Francusku i nastupao je za Mec i njegov rezervni tim prije nego što se preselio u RB Salcburg. Tada je upoznao Ludovika Obranijaka, ali... Tokom prethodnih desetak godina sreo se sa brojnim drugim uticajnim ličnostima u svijetu fudbala, pa je nekadašnji igrač Meca "ispario" iz njegovog sjećanja! Tako su se i on i Obranijak našli u neprijatnoj situaciji nakon dodjele nagrada.

Nakon što je završena ceremonija, Mane je imao obaveze koje uglavnom ne voli - morao je da priča sa medijima. Pred novinarima je trebalo da govori o fudbalu, a voditelj programa šokirao ga je prvim pitanjem. "Ko je to?!", rekao je Sadio Mane, kada je trebalo da pozdravi Ludovika Obranijaka, bivšeg fudbalera Meca za koji je i sam igrao.

Obranijak je od 2002. do 2007. godine igrao za Mec, a kasnije je upoznao Manea kada je Senegalac bio član istog kluba. Na to je Obranijak podsjetio jednog od najboljih svjetskih igrača, kojem je bilo neprijatno. Sadio Mane mu se stidljivo javio, uz opasku da mu je žao što se nije sjetio.

Inače, Sadio Mane završio je drugoplasirani u izboru za Zlatnu loptu, a dobio je i nagradu "Sokrates" koja je uvedena ove godine. Ona će se u budućnosti dodjeljivati fudbaleru koji se istakao radom van terena, a poznato je da Mane u svojoj zemlji organizuje humanitarne akcije i da je izgradio najmoderniju školu i bolnicu u rodnom selu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC