• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "orlovi" na jakim testovima

Reprezentativci Srbije okupili su se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, gdje će obaviti kratke pripreme za mečeve sa Korejom i Australijom.

 Novi "orlovi" na jakim testovima Izvor: MONDO

Selektor Vladimir Petrović pozvao je na pripreme 22 igrača, a do prvog treninga, zakazanog za 18 časova, očekuje se dolazak svih fudbalera na čelu sa kapitenom Dejanom Stankovićem.

U centru pažnje na okupljanju bili su debitanti, njih sedmorica, a posebno mladi fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić.

On je prije samo nekoliko mjeseci imao tešku operaciju, da bi igrama u proljećnom dijelu sezone zaslužio poziv selektora.

"Možda će zvučati čudno, ali sam svo vrijeme vjerovao da ću ponovo igrati ozbiljan fudbal. To mi je rekao i ljekar koji me je operisao u Italiji. Ipak, nisam očekivao da će poziv uslijediti tako brzo", rekao je Vilotić.

Na prijateljskim okršajima sa Južnom Korejom (3. juna u 13.00 po centralnoevropskom vremenu) i Australijom (7. juna u 13.30) mnogo se očekuje od napadača Ranka Despotovića i Miljana Mrdakovića.

Despotović, koji igra u Đironi, dobijao je šansu i kod Havijera Klementea i kod Miroslava Đukića, a sada se nametnuo golovima u španskoj Segundi.

"Srećan sam što sam ponovo u reprezetntaciji, Očekujem da odigram kvalitetne utakmice protiv jakih rivala i izborim mjesto za mečeve kvalifikacija", rekao je Despotović.

Najbolji strijelac kiparskog šampionata Miljan Mrdaković u 29. godini debitovaće za 'A' nacionalni tim.

"Nijednog trenutka nisam izgubio vjeru u poziv. Ubijeđen sam da ću iskoristiti šansu i izboriti mjesto u reprezentaciji", rekao je Mrdaković, koji je bio član olimpijskog tima na OI u Pekingu 2008.

"Orlovi" na put ka Dalekom istoku kreću u srijedu.

Od igrača zvučnijeg imena, bio je tu Aleksandar Kolarov, osvajač engleskog FA kupa sa Mančester sitijem. Uprkos napornoj sezoni, raduje se utakmicama nacionalnog tima.

"Nije mi problem, u pitanju je Srbija i sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Radujem se, posebno odlasku u Australiju, tamo ima dosta naših navijača", rekao je on.

Osim 'A' reprezentativaca, u Staroj Pazovi se okupila mlada reprezentacija koju predvodi Aleksandar Janković.

"Orlići" će narednih dana odmjeriti snage sa Francuskom i Švedskom.

"Očekuju nas dve kvalitetne provjere, u sklopu nastavka priprema za kvalifikacije. Imamo problem sa povredom Ćosića i vidjećemo da li će putovati sa nama. Svi ostali igrači su ovdje, samo će nas Vujadin Savić čekati u Parizu", rekao je Janković.

(Tanjug, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC