• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda mora da pobijedi, ali sada zna kako! Turci stižu na "Marakanu", a Milojević ima rješenje za sve probleme

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda ima jedan zadatak i jedan cilj, a to je pobjeda. Sve ostalo je ostavlja bez Evrope!

 Crvena zvezda Trabzonspor najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u Nišu uspjela da savlada Radnički golom u posljednjim momentima meča, Aleksandar Pešić je konačno počeo da pogađa mrežu rivala, a tim Miloša Milojevića samo nekoliko dana kasnije igra meč u kome opet nema prava na grešku.

Ako crveno-bijeli žele makar šansu da ostanu u Evropi i da igraju nokaut fazu Lige Evrope ili Lige konferencija, moraće da pobijede Trabzonspor od 21 čas. Situacija u grupi je teška, crveno-bijeli poslije četiri kola imaju samo tri boda, ali šef struke šampiona Srbije istakao je da je njegov tim u svim evropskim mečevima "bio tu negdje".

"Očekivanja prije utakmice su ista kao i uvijek, želimo pobjedu. Mislim da smo u svim utakmicama u Ligi Evrope bili ravnopravan protivnik. Detalji su svuda odlučivali, nigdje momci nisu bili previše daleko, I ta utakmica u Trabzonu, koji Monaku da četiri gola, sve vrijeme smo bili u igri, imali smo par dobrih pozicija i to je Evropa. Tu odlučuju detalji", rekao je Milojević pred ovaj meč.

TRABZON GAZI, ALI MOŽE DA SE DOBIJE!

Izvor: Profimedia

Na meču odigranom u Turskoj Trabzon je poveo golom Hamšika, Trezege je povisio na 2:0, a onda je Zvezda ostala sa igračem manje nakon isključenja Kangve u 63. minutu. Do kraja utakmice Veljko Nikolić je golom smanjio rezultat, ali to nije mnogo značilo timu.

Sada Trabzon dolazi na ovaj meč poslije velikih 4:0 protiv Monaka, kao i poslije serije odličnih mečeva u domaćem šampionatu u kome su dobili Sivas, Kajzeri i Gacijantep, a remizirali sa Kasimpašom i Bešiktašem. Ipak, ima načina da se pobijede!

"Oni su u boljoj formi, mislim da nemaju poraz u prvenstvu četiri utakmice, dobili su i Monako. Znali smo i ranije da imaju mnogo kvalitetnih igrača, a pored toga mislim da mi imamo prostora i kvaliteta da odigramo dobro protiv njih. Ako budemo imali dovoljno energije, a imaćemo, mislim da možemo da ih dobijemo", analizirao je Milojević.

Trabzon ima brojne probleme pred ovaj meč, pa tako nema čak pet igrača. Krilni fudbaler iz Bosne i Hercegovine Edin Višća je van stroja, najbolji napadač u ekipi Maksi Gomez neće igrati, kao ni Gedikli, Asan i Tokoz.

MILOJEVIĆ: PROBLEMA NEMA, POSTOJE SAMO RjEŠENJA!

Mjesto defanzivnog veziste je najveći upitnik za ovaj meč! Za sada su informacije takve da bi Gelor Kanga mogao da se pomjeri unazad, a da bi ispred njega trebalo da budu Ivanić, Katai, Bukari i Mitrović. Ipak, ostavlja se i mogućnost da Slavoljub Srnić "pokrije" ovu poziciju. 

"Ne postoje problemi, postoje samo solucije, a solucije su takve da imamo druge igrače koji mogu da pokriju tu poziciju. Ako me pitate da li bih volio da imam N'Golo Kantea u timu da, ali sam realan čovjek, tako da nije nam problem. Imamo par solucija", rekao je trener Zvezde.

Što se tiče ostatka ekipe, baš zbog nedostatka defanzivnog veziste Strahinja Eraković bi mogao na bok, a Marko Gobeljić na klupu.Ovako: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Kanga, Ivanić - Bukari, Katai, Mitrović - Pešić.

U tom sastavu Crvena zvezda hoće da napadne proljeće u Evropi, a pogotovo je ova pobjeda bitna jer nas na UEFA listi Turci ubrzano stižu i trijumf bi jako puno značio.

Od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" i publika će biti iza tima u crveno-bijelim dresovima, a ako se ponovi Fenerbahče iz Beograda – evropski san će nastaviti da se sanja!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC