• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Sa Krstajićem će biti lakše

Trener crno-bijelih rekao za MONDO da je zadovoljan što je baš Mladen Krstajić naslijedio Ivana Tomića na poziciji sportskog direktora Partizana.

 Stanojević: Sa Krstajićem će biti lakše Izvor: MONDO

Novi sportski direktor Partizana je Mladen Krstajić. Dosadašnji kapiten crno-bijelih pravo sa terena uskočio je u vruću fotelju, koju je prije više od godinu i po dana napustio Ivan Tomić.

Poslije dugih i napornih pregovora, Krstajić i trener Alkesandar Stanojević dobili su podršku Upravnog odbora. Iako je sve na prvi pogled poslije osvajanja "duple krune" bilo idilično u Humskoj 1, određene nesuglasice su, ipak, postojale.

Postojala je tenzija, ali se na kraju došlo do zajedničkog jezika... Novi direktor i trener mogu da nastave utabanom stazom uspjeha, koja je "valjak" odvela do sedam od osam domaćih trofeja u posljednje četiri godine, a prošlog ljeta i do Lige šampiona.

Jedan od najzaslužnijih za nastavak dominacije Partizana je i mladi trener.

Kada smo ga zamolili da prokomentariše izbor Mladena Krstajića za sportskog direktora, Stanojević je iskoristio priliku da se našali: "Ne mogu više ja njega da komentarišem, od sada samo on može da priča o mom radu", rekao je Stanojević u telefonskom razgovoru za MONDO.

"Normalno je da sam zadovoljan i drago mi je da je poslije dugo vremena baš Mladen Krstajić postao direktor Partizana. Svi znamo ko je i šta on znači za crno-bijele. Mislim da će sada biti mnogo lakše. Albert Nađ je dosta dobro obavljao taj dio posla, ali sada kada imamo sportskog direktora svi ćemo biti rasterećeni".

Slijedi renoviranje tima. Najavljuju se mnogi odlasci, neki su se već dogodili, a sve to kao i obično povlači uvijek aktuelno pitanje - pojačanja !

Krstajić definitivno neće imati vremena za odmor. Očekuje ga pakleno ljeto, ali kako je i sam rekao, svjestan je obaveza koje su sada na njegovim plećima.

Posao će mu svakako biti olakšan činjenicom da dobro poznaje način rada trenera Stanojevića i profile igrača koje voli šef stručnog štaba Partizana.

"Imam određene želje koga bih volio da vidim u svom timu, ali sada Krstajić preuzima inicijativu. On poznaje način na koji razmišljam i siguran sam da će uspjeti da uspostavi prepoznatljivu strategiju, koju smo imali do sada i koju ćemo, nadam se, imati i ubuduće", podvukao je mladi stručnjak koji je prošle nedjelje završio jednu od najuspješnijih sezona u istoriji Partizana.

Zvanična promocija novog sportskog direktora trebalo bi da bude u srijedu. Krstajić je u dva navrata igrao za Partizan - od 1996. do 2000. godine i od 2009. do 2011. Između crno-bijelih sa puno uspjeha nastupao je u Bundesligi za Verder i Šalke 04.

Prošao je mlađe kategorije Čelika iz Zenice, kluba iz grada u kojem je rođen 4. marta 1974. godine. Početkom rata u Bosni i Hercegovini seli se u Srbiju gdje nastupa prvo za Sentu, a potom i za Kikindu, iz koje prelazi u Partizan.

Dres reprezentacije nosio je 59 puta i postigao je dva gola.

"Svjestan sam šta me očekuje dolaskom na novu funkciju u Partizanu, ali se ne plašim obaveza i odgovornosti. Znam kako da sa Partizanom u budućnosti stignem do još boljih rezultata", rekao je Krstajić.

"Drago mi je što je Sale ostao trener. Zapravo to je bio moj jedini uslov pregovora".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC