• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavko Petrović novi trener Rada

"Drago mi je što ću raditi u vrhunskom klubu. Ja sam perfekcionista, znam šta želim i ubijeđen sam da ću biti uspješan u Radu", izjavio Petrović.

 Slavko Petrović novi trener Rada Izvor: MONDO

On će na klupi kluba sa Banjice zamijeniti Marka Nikolića.

Petrović je sa beogradskim timom potpisao ugovor na godinu dana, uz mogućnost da se saradnja produži za još jednu sezonu.

"Drago mi je što ću imati šanse da radim u vrhunskom klubu. Nisam se dvoumio ni u jednom trenutku. Ja sam perfekcionista, znam šta želim i ubijeđen sam da ću biti uspješan u Radu", rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Rad je osvojio četvrto mjesto i drugi put u klupskoj istoriji igraće u evropskim takmičenjima. "Građevinari" će nastupiti u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Svaki zalogaj u Evropi je bitan. Idemo korak po korak, da doguramo što dalje. Ipak, prvo da vidimo ko će nam biti protivnik i kakav igrački kadar ćemo imati. Evropske utakmice biće pravi parametar za naše igrače", istakao je 53-godišnji Petrović.

On je u karijeri osim čačanskog Borca trenirao mađarski Zalaegerseg i njemačke klubove Darmštad, Karl Cajs Jenu, Fortunu Diseldorf i Valdhof Manhajm.

"Želim ofanzivnu i agresivnu igru, da igrači imaju samopouzdanja i da promijenim njihov pristup utakmicama. Važno je da stvorimo tim pobjednika", dodao je Petrović.

Direktor banjičkog kluba Nebojša Vukić rekao je da je uprava već neko vrijeme pratila Petrovićev rad u Borcu.

"Odlučili smo se za njega, jer predstavlja iskorak, pogotovo kada govorimo o takmičenju u Evropi. Poklopile su nam se velike ambicije, a koliko je dobro radio, vidjeli smo u utakmicama Borca protiv Partizana i Crvene zvezde", naveo je Vukić.

Fudbaleri Rada pripreme za novu sezonu počeće 14. juna u Beogradu.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC