• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP SRPSKE: Borac skida krunu Radniku

Fudbaleri Borca imaće priliku da se domognu još jednog trofeja ove sezone - Kupa Republike Srpske i to protiv aktuelnog osvajača Radnika.

 KUP SRPSKE: Borac skida krunu Radniku Izvor: MONDO

U najavi finalne utakmice sa Radnikom, koja se igra u srijedu u Banjaluci (20.30 h), pres konferenciji su u utorak prisustvovali pomoćni trener Banjalučana Slobodan Starčević i jedan od kapitena crveno-plavih Boris Raspudić.

Starčević je izjavio da su svi osim povrijeđenog Vukašina Benovića i trojice reprezentativaca Bosne i Hercegovine spremni za finalni meč.

"Kao što je poznato, Asmir Avdukić i Darko Maletić su na pripremama A tima za meč sa Rumunima, dok je Srđan Grahovac sa mladom selekcijom u San Marinu. Ostali jedva čekaju utakmicu", izjavio je pomoćni trener novog šampiona BiH.

Iako je dosadašnja praksa bila da u Kupu RS nastupaju igrači koji su manje igrali u Premijer ligi BiH, ovoga puta, Borac će istrčati sa najjačim sastavom.

"Poslije titule državnog prvaka, želimo još jedan trofej i igraćemo sa u ovom trenutku najboljim igračima".

Pomoćni trener Starčević je dodao da je stručni štab dobro proučio rivale i da ne bježi od uloge favorite.

"Ali neće biti potcijenjivanja protivnika i sa angažovanom igrom možemo da osvojimo trofej", zaključio je Starčević.

Boris Raspudić priznao je da se prvi šampionski pehar u istoriji banjalučkog kluba dostojno proslavio, ali da će protiv tima iz Bijeljine dati sve od sebe da donesu i trofej Kupa RS.

"Poštujemo Radnik, ali mi smo favoriti i uradićemo sve što budemo mogli da zabilježimo novu pobjedu", rekao je univerzalac Borca.

Fudbaleri Radnika s druge strane svjesni su da za rivala imaju prvaka Premijer lige BiH i da je kvalitet na strani domaćina. Ali, ne žele se bez borbe predati i odreći pehara Kupa RS.

"Očekuje nas utakmica protiv šampiona u koju ulazimo bez opterećenja, sa velikom željom da pokažemo potencijal i vidimo gdje se nalazimo u odnosu na najbolje klubove. Učinićemo sve što je u našoj moći da iznenadimo favorizovanog protivnika, sigurno je da nećemo srljati. Koncentrisaćemo se na odbranu i vrebati šansu iz kontranapada ", rekao je golman Radnika Dragan Đorđić.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC