• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vinko Marinović zadovoljan: Hvala navijačima na sjajnoj podršci!

Autor Haris Krhalić

Trener Borca Vinko Marinović zadovoljan je današnjom igrom svoje ekipe.

 vinko marinović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca su u okviru 16. kola m:tel Premijer lige BiH, u Banjaluci, dočekali ekipu Slobode. U prvoj utakmici na Gradskom stadionu ove sezone, crveno-plavi su slavili sa 3:1. 

Trener banjalučkog kluba Vinko Marinović je imao više razloga da bude zadovoljan od trenera Slobode Adnana Jahića, koji je na konferenciji za medije govorio o Stojanu Vranješu.

Marinović se posebno zahvalio navijačima na podršci.

"Prije svega zahvalio bih se navijačima na sjajnoj podršci. Mislim da su se i navijači poželjeli da igramo u Banjaluci, slavili su danas i rođendan tako da su im igrači to priredili i dali im pobjedu kao jedan poklon.Čestitam svojim igračima na pobjedi", rekao je Marinović pa dodao:

"Dosta dobro smo otvorili prvo poluvrijeme u kojem smo većim djelom kontrolisali igru osim u toj jednoj situaciji kada je Sloboda imala jedan kontranapad. U drugom dijelu Sloboda jeste imala posjed, ali smo imali i prilike za treći gol, što smo na kraju uspjeli. Mislim da je ovo bila dobra utakmica u kojo smo vidjeli četiri gola. Na novom terenu se vidi da je igra dosta drugačija za razliku od prošlih kola. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni".

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sale

Hvala puno dobrim domaćinima u Novom Gradu, ali svoja kuća je svoja kuća! Podrška Vulturesa u punom kapacitetu je neprocjenjiva! Samo, brate, da prave malo manje dima. Pirotehničari im rade 90+ minuta, kao da su Njemci, hehe. Srećna pobjeda, srećan 35. rođendan i srećno na novom terenu!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC