• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija novi kapiten mladih "zmajeva"

Napadač Vojvodine Nemanja Bilbija promovisan je u novog kapitena mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 Bilbija novi kapiten mladih "zmajeva" Izvor: MONDO

Dolaskom novog selektora Vlade Jagodića na klupu malih "zmajeva", došlo je i do imenovanja novog kapitena umjesto Ibrahima Šehića, golmana Željezničara.

Kako prenosi "SC Sport", riječ je o bivšem igraču banjalučkog Borca Nemanji Bilbiji, koji će traku selekcije BiH do 21 godine prvi put ponijeti u srijedu na stadionu Olimpiko u San Marinu u novom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu.

Prema pisanju banjalučkih "Nezavisnih novina", atmosfera u ekipi Vlade Jagodića je sjajna i svi na njegovom debiju očekuju tri boda.

"Zaista sve teče po planu. Održao sam i jedan sastanak sa igračima i pokušao im i još jednom potcrtati da treba da vjeruju da mi imamo kvalitet za pobjedu. Naravno, domaćine niti u jednom trenutku ne smijemo potcijeniti. Oni jesu ekipa sa najnižim koeficijentom u našoj grupi, ali nijedan protivnik nije bezopasan. Tim prije, jer San Marino može da igra rasterećeno i praktično namaju šta da izgube. Nadam se da su moji igrači svjesni toga i da ćemo pobijediti", istakao je selektor Jagodić, koji je odredio vezistu Spartaka Nalčika Adnana Zahirovića za zamjenika kapitena BiH.

Pored reprezentacija BiH i San Marina, u Grupi 1 kvalifikacija nalaze se još selekcije Kipra, Njemačke, Bjelorusije i Grčke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC