• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan želi prvog strijelca Hrvatske?

"Sportske novosti" objavile da je Zagreb odbio milion evra, koliko su crno-bijeli, navodno, ponudili za iskusnog napadača Ivana Krstanovića.

 Partizan želi prvog strijelca Hrvatske? Izvor: MONDO

Vijest da je Partizan ušao u trku sa Salcburgom, Frajburgom i nekoliko domaćih klubova potvrđena je "Sportskim novostima" iz izvora bliskih poznatom srpskom menadžeru Zoranu Stojadinoviću.

Navodno su crno-bijeli ponudili milion evra za strijelca 19 pogodaka u minuloj sezoni, ali su čelnici popularnih "pjesnika" tražili pola miliona više.

"Istina je da smo dobili nekoliko ponuda za Krstanovića i sve se vrte oko milion evra. Ipak, nećemo o imenima klubova dok ne stupimo u zvanične pregovore", poručio je direktor Zagreba Vinćenci Kavalijere.

On je dodao da će klub svakako pokušati da izvuče maksimum novca za dvadesetosmogodišnjeg napadača.

Krstanović (28 godina, visok 196 cm) se trenutno nalazi na odmoru, odakle je indirektno poručio da u principu nema ništa protiv selidbe u Beograd.

"Moj transfer je u rukama kluba i još ne znam gdje ću nastaviti karijeru. O Partizanovoj ponudi mogao bih da kažem više tek ako ona bude zvanična".

Vijest iz Zagreba nije baš u saglasnosti sa onim što u izdanju od srijede tvrdi "Sportski žurnal" - da će novi sportski direktor Partizana Mladen Krstajić dobiti milion i po evra za dovođenje SVIH pojačanja u ljetnjem prelaznom roku.

Pored toga, "Žurnal" je objavio da je Krstajić blizu dogovora sa finansijerom Rada Rankom Stojićem, oko transfera Vladimira Jovančića.

Inače, Krstanović je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Tomislavgrada, a prve fudbalske korake naučio je u lokalnom Posušju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC