• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Bjeković odustao od izbora? FSS još nije dobio novog predsjednika

Autor Dragan Šutvić

Fudbalski savez Srbije (FSS) neće dobiti novog predsjednika ni na današnoj Izbornoj skupštini.

 nenad bjeković odustao od kandidature za predsjednika fss  Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Iako je do juče djelovalo da će Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) biti samo protokolarna jer je Nenad Bjeković bio jedini kandidat, došlo je do velikog obrta. Zbog nedostatka kvoruma Skupština nije održana i pomjerena je za utorak, da bi dva sata uoči novog zasjedanja stigla vijest da se Nenad Bjeković povukao iz trke, prenosi "Mozzart Sport". 

To ujedno znači i da se ova tačka briše iz dnevnog reda Skupštine i da FSS danas u Staroj Pazovi neće dobiti predsjednika.

Podsjetimo, današnja Skupština FSS zakazana je za 14.00 i tada ćemo imati više informacija o tome kako će Savez funkcionisati za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, pod uslovom da danas bude ispunjen kvorum.

Na jučerašnjoj Skupštini nije se pojavilo najmanje 43 delegata (neophodna za većinu), tako da je izbor predsjednika odložen za 24 sata. Ubrzo potom pojavile su se informacije da na sjednici Skupštine neće uopšte biti izbora novog predsjednika, da bi potom javnost saznala da se Nenad Bjeković potpuno povlači iz trke. Nije poznato da li će aktuelni v.d. predsjednika FSS ostati na tom mjestu i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru ili će biti postavljena nova "privremena vlast" koja će voditi Savez do izbora, najvjerovatnije početkom sljedeće godine.

Podsetimo, Savez je od ostavke Slaviše Kokeze u martu 2021. bez predsjednika, prvo je vršilac dužnosti nekoliko mjeseci bio Marko Pantelić, da bi tu ulogu ubrzo preuzeo Nenad Bjeković.

Upravo je legendarni fudbaler i bivši funkcioner Partizana i jedini kandidat na izborima koje "bojkotuje" Crvena zvezda i koja je tražila odlaganje izbora za poslije Svetskog prvenstva u Kataru, što je odbijeno.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC