• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" šire krila daleko od kuće

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju još dve kontrolne utakmice pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine.

 "Orlovi" šire krila daleko od kuće Izvor: MONDO

"Orlovi" će bez nekolicine standardnih reprezentativaca odmjeriti snage sa Južnom Korejom, u petak od 13 sati u Seulu, i sa Australijom, četiri dana kasnije u Melburnu.

Naša selekcije u srijedu je krenula na dugačak put, ali i pored napora koji ih očekuju "orlovi" se nadaju da mogu da se korejskoj i australijskoj publici predstave na najbolji način.
"Meni je veliko zadovoljstvo što sam opet dio reprezentacije. Idemo da odigramo dve utakmice protiv Koreje i Australije i nadam se da ćemo duele odraditi najbolje što umijemo", rekao je Adem Ljajić prije polaska za Frankfurt.

On nije imao priliku da se bolje upozna sa protivnicima, ali po onome što je čuo, zna da je riječ o jakim ekipama, koje su uvijek dodatno motivisane kada igraju pred svojim navijačima.

"Po mom mišljenju bolje je da odigramo što jače utakmice, jer ćemo tako bolje da se spremimo za ključne duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo", dodao je bivši igrač Partizana, a sadašnji prvotimac Fiorentine.

Od kako je Vladimir Petrović selektor, Marko Mirić je stekao status standarnog reprezentativca.

"U prvoj debitantskoj utakmici imao sam tremu. Sada ću svakako kao standardni igrač učiniti sve kako bih doprinio dobrim rezultatima naše reprezentacije. Prethodni meč protiv 'ozija' smo izgubili i na taj način završili učešće na Mondijalu. Naravno, osim igre bitan je i faktor sreće koji će, nadam se, 7. juna u Melburnu biti na našoj strani", istakao je Marić i dodao:

"Očekuje nas dugačak put, ali to ne predstavlja problem jer bismo svi mi za reprezentaciju otišli i na kraj svijeta. Igraćemo protiv vrlo jakih i dobrih protivnika. Selektor je znao zbog čega je izabrao baš Južnu Koreju i Australiju", rekao je igrač subotičkog Spartaka.

"Nije reč samo o prijateljskim utakmicama. Biće to prije svega odlična provera pred finiš kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i sigurno da želimo da zabilježimo dobar rezultat", zaključio je on.

Srbija bi u Seul trebalo da doputuje u četvrtak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC