• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Realu mi je najbolji prijatelj bila boca votke!" Šokantno priznanje fudbalskog velikana, uništile su ga žene i žurke!

Autor Haris Krhalić

Vesli Snajder je 2007. godine prešao u Real i upropastio je sebi život.

 Vesli Snajder o boravku u Realu Izvor: Youtube/De Telegraaf

Nekada je bio jedan od najboljih vezista na svijetu, godinama ga je tražio Mančester junajted, ali je na kraju ostvario najveće uspjehe igrajući za Ajaks, Real Madrid, Inter i Galatasaraj. Ipak, sada je Vesli Snajder priznao da je odlazak u Real bio greška.

On je iz Ajaksa došao u Real Madrid 2007. godine i ostao je u klubu dvije sezone, a u te dvije godine on je nazadovao u karijeri, uništio dva braka i izgubio je ženu svog života!

"Nisam bio svjestan da prelazak u Real takođe znači da sam se preselio u noćni život Madrida. Navukao sam se na to. Bio sam mlad, uživao sam u uspjehu i volio sam svu pažnju. Zbog toga mi je sigurno kasnije u životu krenulo po zlu. Nisam se drogirao, ali sam pio i vodio sam rokenrol stil života kao jedna od zvijezda Real Madrida. Sve stvari koje sam uradio bile su zataškane", bio je iskren Snajder.

Nije htio ništa da krije, otkrio je da je redovno bio pijan, da se često valjao po ulicama, kao i da je sa njim uvijek bio jedan od saigrača.

"Čak i kad sam bio potpuno pijan, valjao se po ulicama i trošio hiljade evra plaćajući sva pića na svakom mjestu. Bio sam slab i nisam pružao otpor. Dopustio sam ljudima da me tretiraju kao zvijezdu. U Real Madridu sa mnom je uvijek bio jedan saigrač – a obično je to bio Guti."

Zbog svega toga, prva žena ovog fudbalera Ramona Strikstra podnijela je zahtjev za razvod, a zbog pića, provoda i raznih neprimjerenih stvari i drugi brak sa Jolante Kabau mu je propao.

"Nisam znao da mi je najbolji prijatelj boca votke, a drugi su mi ukazivali na to. Rud van Nistelroj mi je to rekao, Arjen Roben je to rekao. Nabijali su mi to na nos, govorili mi da kao igrač držim disciplinu. Rekli su da neću dugo izdržati ako ovako nastavim. Puno sam partijao s mnogo loših prijatelja okolo, žena i pića. Izmaklo je kontroli na užasan način. Bio sam čist i priznao sve svojoj drugoj ženi, Jolante, i rekao joj da je moje srce s njom", dodao je on.

Ni danas nije preživio razlaz sa Jolante...

"Ne znam šta me natjeralo na to. Ego? Novac. Moć? Požuda? Da - ali sada osjećam bol jer Jolante sada živi u Americi. Ona je bila žena mojih snova. Izgubio sam je jer sam sve upropastio", zaključio je Snajder.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC