• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac osvojio duplu krunu

Fudbaleri Borca, nakon osvojene šampionske titule u Premijer ligi, osvojili su i Kup RS savladavši u finalu na Gradskom stadionu u Banja Luci bijeljinski Radnik 2:0.

 Borac osvojio duplu krunu Izvor: MONDO

Borac je golovima Stajića i Krunića Borac je stigao do četvrtog trofeja u Kupu RS i tako postao najsupješniji klub u ovom takmičenju.

Banjalučani su dominirali od početka do kraja meča a koliko je Borac bio nadmoćniji govori podatak da su gosti iz Bijeljine za 90 minuta uputili samo jedan šut u okvir gola.

Već na samom startu ekipa koju je na ovom meču umjesto Vlade Jagodića vodio Slobodan Starčević krenula je ofanzivno, a prve dve prilike u 10. i 14. minutu propustio je Stajić.

Napadi Borca urodili su plodom u 27. Minute kada je Mikić centrirao, lopta preletjela golmana Radnika Igora Saba I došla do Stajića kome nije bilo teško da pogodi praznu mrežu – 1:0.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Borac je povisio na 2:0 . Strijelac u 49. Minute bio je Krunić, koga je uposlio Stupar.

Samo dva minut kasnije moglo je biti 3:0, ali je Sabo u situaciji jedan na jedan sa Stajićem izašao kao pobjednik.

Jedinu intervenciju golman Borca imao je u 58. minutu kada je na njegov gol šutirao Vujić I to je bilo sve od fudbalera Radnika koji nisu uspjeli da postignu ni počasni pogodak.

BORAC - RADNIK 2:0 (1:0)

Strijelci: Stajić u 27. i Krunić u 49. minutu (Borac).
Stadion: Gradski u Banja Luci.
Gledalaca: 1.000.
Žuti karton: Stajić (Borac).

BORAC: Marčetić, Petrić, Stupar, Nikolić (od 55. min. Veljović), Raspudić, Sakan (od 66. min. Dujaković), Mikić (od 62. min. Srećo), Žarić, Stajić, Stakić, Krunić. Trener: Slobodan Starčević.

RADNIK: Sabo, Krsmаnović, Jovаnović, Drаšković, Sаpаnjoš, Jevtić (od 46. min. Souto), Pаvić (od 70. min. Pavlović), Ostojić, Lаzić (od 46. min. Vasić), Đurić, Vujić. Trener: Nikolа Bаlа.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC