• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Nisam imao kontakt sa Borcem

Bivši trener Vojvodine Zoran Milinković izjavio kako ga niko iz Borca nije kontaktirao i ponudio posao trenera.

 Milinković: Nisam imao kontakt sa Borcem Izvor: MONDO

Zoran Milinković bivši trener Vojvodine posljednjih dana se pominjao kao nasljednik Vlade Jagodića na klupi šampiona Premijer lige BiH, banjalučkog Borca. Ipak trener, koji je sa Vojvodinom osvojio treće mjesto u šampionatu Srbije za Glas Srpske kaže kako nije bilo kontakta sa čelnicima Borca.

„Poslije odlaska iz Vojvodine uzeo sam vrijeme da se odmorim, jer mi je to najpotrebnije, a gdje ću nastaviti trenersku karijeru zaista ne znam jer su naši putevi nepredvidivi“, rekao je Milinković i dodao:
„ Nisam razgovarao ni s kim iz Borca i Banjaluke i samo želim dobro da se odmorim. O novom angažmanu uopšte ne razmišljam niti želim pošto-poto da jurim novi posao. Sve će doći u svoje vrijeme“, kaže Milinković i na hipotetičko pitanje da li bi prihvatio poziv, ako do njega dođe odgovara.

„Rekao sam već da nemam dalje planove poslije odlaska iz Novog Sada. Vrlo sam iskren kada to kažem i zato ne bih više o tome. Inače, teško je bilo šta projektovati u trenerskom životu jer je put nepredvidiv i svašta je moguće, čak i ono čemu se uopšte ne nadate. Svakom pozivu iz Banjaluke i Republike Srpske se obradujem jer imam mnogo prijatelja. Ovo što sam do sada rekao poslije odlaska iz Vojvodine, ostao bih na tome.

Prošle sezone sa Spartakom Milinković je izborio Evropu i prešao u Vojvodinu, a sada isto i sa "lalama".
„I u jednom i u drugom slučaju bio je određeni splet okolnosti. Jednostavno ne bih puno da komentarišem to“, rekao je Milinković, koji je u Vojvodini trenirao dva bivša igrača Borca, Miroslava Stevanovića i Nemanju Bilbiju.
„To su mladići od dvadesetak godina pred kojima je uspješna karijera. Potrebno je samo da u budućnosti razviju svoj potencijal. Odlični su i kao ljudi, očekujem od njih da će sigurno uspjeti“, rekao je Milinković, koji je dres Borca nosio 1993. Godine.  (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC