• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Ja u Lamborginiju, a Đurić taksira

"Razumijem ga, ja sam vozio Lamborgini u vrijeme kada je Đurić 'obrtao' taksi", replicirao je predsjednik Crvene zvezde "kolegi" iz Partizana na prozivku.

 Lukić: Ja u Lamborginiju, a Đurić taksira Izvor: MONDO

Oštro...

Tako je predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić odgovorio "kolegi", prvom čovjeku Partizana Draganu Đuriću na nedavnu opasku izrečenu za list "Alo!" da crveno-bijelima nije čestitao 20 godina od osvajanja Kupa šampiona, jer "taj datum slave i obilježavaju na tri, pet, deset, 19 godina..."

"Ko će to da pohvata. Pa ja bi trebalo da zaposlim čovjeka u klubu koji bi se samo time bavio. U Zvezdi stalno pominju taj Bari. Uostalom, nije ni Zvezda nama čestitala na osvojenom trofeju u domaćem prvenstvu", rekao je tada Đurić.

U petak, tokom druženja sa urednicima i novinarima beogradskih redakcija u "Red Caffeu" na stadionu Crvene zvezde, Lukić je iskoristio priliku da replicira Đuriću, sa kojim dugo već nema čak ni korektan odnos.

"Ne čudi me kad kaže da sam mu dosadio. Razumijem ga, ja sam vozio Lamborgini kao igrač, u vrijeme kada je Đurić 'obrtao' taksi i ta slika mu je vjerovatno stalno pred očima", rekao je Lukić i dodao:

"Biće mi čast da mu lično uručim monografiju da vidi slike i tekstove podviga, koji on nikada neće ostvariti. I on će imati tu čast da mu to uruči čovjek koji je učestvovao u osvajanju titule prvaka Evrope".

Izgleda da prozivkama između komšija kraja nema. Štaviše, prepucavaju se predsjednici klubova...

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC