• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Bivši trener Zvezde davio pomoćnika: Poludio na klupi, vrijeđao, a onda fizički nasrnuo na saradnika! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Neprimjereno ponašanje bivšeg trenera Crvene zvezde koji danas radi u Iranu.

 Rikardu Sa Pintu napao pomoćnog trenera Izvor: Twitter/CabineSport/Screenshot

Portugalski trener Rikardo Sa Pintu, koji je ne tako uspješno vodio Crvenu zvezdu tokom nekoliko mjeseci 2013. godine, napravio je novi skandal zbog kog će se crveniti. Aktuelni šef iranskog Estegala je sportska vijest nedjelje u ovoj azijskoj zemlji pošto je na utakmici protiv Havadara, u kome je njegov tim dobio 1:0, fizički nasrnuo na jednog od svojih pomoćnih trenera što su zabilježile i televizijske kamere.

Bez obzira što je njegova ekipa došla do tri boda, i što odlično gura u prvenstvu gdje je drugoplasirana sa samo dva manje od vodećeg Persopolisa, temperamentni Portugalac je bio nezadovoljan nečim tokom utakmice...

Posvađao se sa jednim od svojih pomoćnika i na njemu iskalio svoj bijes. Vidi se prvo kako je urlao na njih, a zatim je na onog koji mu je bio najbliži i fizički nasrnuo. Gurao je i hvatao za vrat nesrećnog asistenta, dok su ostali na njegovoj klupi spustili glavu i nadali se da će bijes poznatog trenera brzo proći.

Sa Pintu je i kao fudbaler bio vrlo naprasit, igrao je za Sporting, Real Sosijedad i Standard Lijež, dok je u trenerskoj karijeri "lutao" cijelom Evropom i Azijom. Prvo je radio u svom bivšem klubu Spotingu, pa Crvenoj zvezdi, a gledali smo ga još u Grčkoj, Poljskoj, Belgiji, Turskoj, Saudijskoj Arabiji...


Prisjetite se kako je izgledao mandat Rikarda Sa Pintua na "Marakani" tokom 2013. godine. Naslijedio je Prosinečkog, a poslije njega je došao Slaviša Stojanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC