• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati: Sančez vjerovatno, Pastore nikako

Predsjednik Intera priznao da nije moguće dovesti Havijera Pastorea iz Palerma, za kojeg Maurisio Zamparini traži 50 miliona evra.

 Morati: Sančez vjerovatno, Pastore nikako Izvor: MONDO

Stvari mnogo bolje stoje po pitanju transfera Aleksisa Sančeza iz Udinezea, kojem Masimo Morati trenutno daje 60 odsto šansi da bude sproveden u djelo.

"Sančez je igrač sa mnogo vrlina, kojeg dugo pratimo i sa čijim klubom smo počeli da pričamo. Neću da kažem da definitivno dolazi, ali mislim da šanse za to nisu manje od 60 odsto".

Čileanac je sjajnim igrama dospio na "radar" Mančester junajteda i Mančester sitija.

Pomoćnik Roberta Manćinija, Atilio Lombardo, prije nekoliko dana je rekao da Siti ipak odustaje od Sančeza, jer smatra da je tip igrača kojem mnogo više leži italijanski fudbal.

Argentinski "plejmejker" Havijer Pastore vjerovatno će ostati u Palermu još jednu sezonu, pošto na vidiku nema kluba koji bi bio spreman da Sicilijancima plati 50 miliona evra.

"Svi znamo da je Pastore odličan fudbaler. Potvrdio je to i u finalu Kupa protiv nas... Problem je što o njegovom transferu ne može da se pregovara", jasan je Morati.

Kao još jedna od Interovih meta pominje se Daniele De Rosi. Prvi čovjek "neroazura" konstatovao je da bi ga vrlo rado angažovao, ali da je De Rosi emotivno vezan za grad Rim i Romu, u kojoj je proveo čitavu karijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC