• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Pojedinci su umislili da su igrači

"Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača...", bjesnio je na svoju ekipu selektor BiH Safet Sušić poslije poraza od Rumunije.

 Sušić: Pojedinci su umislili da su igrači Izvor: MONDO

Reprezentacija BiH je u petak izgubila od Rumunije 3:0 u kvalifikacijama za EURO 2012, a poraz je osim navijačim teško pao i selektoru koji je na pres konferenciji poslije meča bio bijesan na pojedince u svojim redovima koji su ga razočarali.

"Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste", kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

"Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji",rekao je iznervirani Sušić udarajući šakom o stol.

BiH se porazom od Rumunije udaljila od plasmana na EURO 2012 I toga je Sušić svjestan.

"Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Luksemburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, rekao je Pape.

"Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni 'i' od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa", završio je Sušić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC