• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ćutali smo jer smo bolji, da ne budemo plačipi**e kao oni!" Burno obraćanje Zvezdana Terzića

Autor Haris Krhalić

Zvezdan Terzić se dotakao suđenja u Superligi i odnosa sa Partizanom.

 Zvezdan Terzić o Partizanu Izvor: MN PRESS

Zvezdan Terzić je u današnjem obraćanju medijima, tokom kog se dotakao učinka Miloša Milojevića i potrebnih pojačanja za nastavak sezone, govorio i o najvećem rivalu - Partizanu. Za razliku od prethodne jeseni, kada je Partizan otišao na pauzu sa prednošću, ovoga puta je Crvena zvezda na "pol" poziciji za osvajanje titule i učestvovanje u Ligi šampiona, pošto je čak deset koraka ispred crno-bijelih.

Ono što se ne mijenja, jeste "napetost" između dva najveća srpska kluba koji često burno reaguju saopštenjima na sudijske odluke, čak i sada kada je VAR tehnologija na snazi. Upravo o tome je govorio i Terzić...

"Moramo govoriti o Partizanu kao velikom klubu. Ali, imamo 10 bodova i to pokazatelj da smo kvalitetniji. Njima su sudije nekoliko puta pomogle tokom jesenjeg dijela i otvoreno sam pričao o tome. Taj penal u derbiju niko osim naučnika iz VAR sobe nije vidio. Dominirali smo, već tada bi bilo 10 bodova. Sa druge strane, u Evropi su pokazali mnogo. Ne možemo da ih potcjenjujemo. Petrić ih odlično vodi. Bili su umorni i prosipali su bodove, a mi smo bili kompaktniji i nismo dozvolili kiks", poručio je Terzić i osvrnuo se na suđenje u domaćim takmičenjima.

"Danas je VAR soba važnija nego sudija, a pogledajte kad je sudija koji je pozvan nije ispoštovao. Srđan Jovanović je dobar sudija, ali ima lošu namjeru prema Zvezdi. Kad on zovne, sudije neće da promijene odluku. Izuzetno smo nezadovoljni delegiranjem. Čovjek radi u Partizanu, dočekuje sudije, a njegov rođeni brat sudi Partizanu. I Filipović to ne zna. Mi kažemo 'Ne može Srđan Jovanović', zbog derbija. Mnogo puta je, nakon onog derbija, pokazao da nije dobronamjeran protiv Zvezde. Kako su oni izvukli onu crtu za poništen gol Bena u Kragujevcu...".

Za kraj obraćanja, Zvezdan Terzić je još jednom "pecnuo" Partizan.

"Mnogo puta smo ćutali jer smo bolji, kvalitetniji, moćniji... 'Ajde da ne budemo plačipi*ke kao oni, ali kad su se oglasili tri puta u jednom danu", zaključio je generalni direktor Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC