• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama heroja Mundijala u Kataru - ovo još pamti: Pao je na travu, izgubio vazduh, a onda je počela potjera sa policijom!

Autor Nikola Lalović

Ener Valensija je 2016. godine na jednom meču prvo sam od sebe pao na travu, a onda je krenula prava drama.

 Policija jurila Enera Valensiju Izvor: Fonet/AP/Manu Fernandez/YouTube/screenshot/Fatih Tamer

Prvi dan Svjetskog prvenstva protekao je u znaku problema sa organizacijom, ali i u znaku Ekvadora i Enera Valensije. Iskusni napadač je ponovo zablistao na Mundijalu i dao je dva gola na otvaranju za pobjedu svoje ekipe 2:0.

Bivši napadač Evertona i Vest Hema koji je ove sezone u sjajnoj formi u dresu Fenerbahčea, a tokom karijere je često znao da pravi probleme i da ima posla sa policijom. Najbizarniji momenat vezan za to se desio 2016. godine na meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Igrali su Ekvador i Čile, a policija je čekala pored aut-linije da uhapsi Valensiju! Razlog? Navodno je dugovao 15.000 evra za alimentaciju, što se kasnije ispostavilo kao netačna optužba. Možda bi ova situacija prošla neprimjećeno da se Valensija na tom meču odjednom nije našao na zemlji! Kolabirao je, iznenada i bez nekog vidljivog razloga, a ljekarska ekipa je utrčala i počela je da mu daje kiseonik.

Stavili su ga na ambulantna kola, krenuli da ga izvoze sa terena, a onda su policajci krenuli da trče za vozilom! Njima je naloženo da mu ne dozvole da slobodan napusti stadion. Pogledajte tu bizarnu scenu:

Enera Valensiju juri policija
Izvor: Youtube/Fatih Tamer

Na kraju je Ener Valensija bio dobro i nije bilo većih posledica nakon što je u 80. minutu ovog meča sam od sebe pao na travnjak i počeo da se guši, a optužbe da duguje novac za alimentaciju su odbačene i iz svega je izašao zdrav i slobodan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC