• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna poruka poznatog sportiste: Brazil je slavan zbog mafije i transvestita!

Autor Dragan Šutvić

Poznati brazilski sportista kritikovao je fudbalere jer nisu u centru pažnje skandala!

 brazilski sportista kritikovao fudbalere  Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Brazila započela je učešće na Mundijalu u Kataru pobjedom nad Srbijom (2:0), ali nisu svi impresionirani takvom situacijom. Iako u domovini navijači čekaju šestu titulu namijenjenu šampionu svijeta, jedan poznati sportista našao je razlog da iskritikuje fudbalere koji su u prvoj rundi ostavili odličan utisak.

Poznati MMA borac Paulo Kosta oglasio se na svom tviter profilu nakon pobjede Brazila nad Srbijom i nije štedio riječi na račun fudbalera. Kritikovao ih je jer nisu ponosni na to što su bijelci ili heteroseksualni, ali i zato što nemaju kriminalnu prošlost?! Usput, on je podsjetio na godine u kojima je Brazil dominirao svetskim fudbalom i aferu koju je Ronaldo imao sa transse*sualcima.

Prošle su već dvije decenije od kako Brazil nije osvojio Mundijal, a ako pitate Kostu, to se neće desiti ni u Kataru. Jednostavno, on smatra da trenutni sastav reprezentacije nije sposoban to da uradi. Pogledajte fotografije sa meča protiv Srbije, a zatim pročitajte njegovu izjavu:

"Brazilska fudbalska reprezentacija bila je poštovana 2002. i 2006. godine, u vrijeme kada je bila okružena dilerima droge koji prave žurke i dok je Ronaldo imao se*s sa transvestitima. Sada je puna feminiziranih tipova ili onih koji se izvinjavaju zato što su bijelci i nisu gej. Žao mi je, ali oni ne mogu osvojiti Svjetsko prvenstvo. Vratite stara vremena", napisao je Paulo Kosta. Pogledajte njegovu objavu:

Inače, Kosta u karijeri ima skor od 14 pobjeda i dva poraza, a od marta 2017. godine bori se u najprestižnijoj organizaciji na svijetu. U UFC borbama zabilježio je šest pobjeda, dva neuspjeha, impresivne borbe koje su mu donijele titulu najboljeg borca večeri i nekoliko rasističkih ispada. Poznato je da je u privatnom životu veliki fudbalski fan i da navija za Atletiko Mineiro.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC