• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Lionel Mesi prelazi u Inter! Otkriveni svi detalji, postaće najplaćeniji u istoriji lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Po svemu sudeći, Argentinac neće ostati u Pari Sen Žermenu, a neće se ni vratiti u Barselonu.

 Lionel Mesi prelazi u Inter Majami Izvor: Anadolia/Fareed Kotb

Lionel Mesi tokom Mundijala u Kataru navodno dogovara i svoj transfer u Ameriku. Prema pisanju londonskog "Tajmsa", Argentinac će nastaviti karijeru u Interu iz Majamija, klubu koji vodi Dejvid Bekam. Na Floridi će postati najplaćeniji igrač u istoriji američke lige.

Kao što svi znaju, Leo Mesi je igrao samo za Barselonu do ljeta 2021, kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom. Ako su navodi engleskih novinara tačni, on neće produžiti saradnju sa Parižanima, već će kao slobodan igrač otići preko okeana, u tim u kojem se prošlog mjeseca od fudbala oprostila još jedna argentinska legenda - Gonzalo Iguain.

Sve o njegovom eventualnom odlasku biće mnogo jasnije poslije Svjetskog prvenstva, na kojem Leo želi da sa zemljacima osvoji jedini trofej koji mu nedostaje - titulu svjetskog prvaka. Poslije katastrofalnog starta i poraza protiv Saudijske Arabije, upravo je Leo u subotu pokrenuo ekipu u "tvrdom" duelu protiv Meksika, kao nagovještaj bolje igre u nastavku turnira.

Mesi će se vratiti Pari Sen Žermenu u drugoj polovini decembra, jer će Parižani naredni takmičarski meč odigrati 28. decembra. Po svemu sudeći, biće to početak posljednje Leove polusezone u Francuskoj, a vjerovatno i u evropskom fudbalu.

Iako je ove jeseni bilo nagovještaja iz Španije da će Leo sljedećeg ljeta opet doći na "Nou Kamp" i da će ponovo zaigrati za Barselonu, to se po svemu sudeći neće dogoditi. Bez obzira na to što je novinarka dobro obaviještenog "Mundo Deportiva" u oktobru napisala da će Mesi od jula 2023. biti igrač Barse, on će ipak otići daleko od Španije i od Starog kontinenta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC