• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica u svlačionici Argentine - Mesi go do pojasa slavi pobjedu: Svi moraju da pjevaju, golman udara u plafon! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Fantastična atmosfera nakon velike pobjede momaka u plavo-bijelim dresovima.

 kako argentinci slave pobjedu protiv meksika  Izvor: Twitter/Messi30FC/printscreen

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru reprezentacija Argentine ima najveće ambicije, ali je već u prvom kolu razočarala svoje navijače porazom od Saudijske Arabije. Morali su da se "vade" protiv Meksika, što im je pošlo za rukom golovima Lionela Mesija i Enca Fernandeza. Prvi trijumf je upisan, a slavlje u svlačionici bilo je kao da su pobijedili u polufinalu Mundijala!

Prvo su na terenu proslavili sa svojim navijačima, a zatim se preselili u svlačionicu gdje je slavlje bilo nešto intimnije. Iako zapravo nisu uradili veći dio posla - moraju da pobijede i Poljsku - igrači Argentine opustili su se i riješili da pokažu emocije nakon trijumfa. Svi su u glas pjevali navijačku pjesmu svoje reprezentacije, a neki su se posebno istakli.

Tako je startni čuvar mreže Emilijano Martinez, jedan od najvećih fanova Lionela Mesija, završio na stolu koji se nalazi na sredini prostorije. On je ludovao i skakao po stolu, nekoliko puta i udario u plafon, a u jednom trenutku je i mahao peškirom. Ostali reprezentativci bili su mirniji, a najveća zvijezda među njima vrlo je staloženo obeležila ovaj trenutak. Pogledajte:

Lionel Mesi stajao je u ćošku, go do pojasa i samo je rukama pratio ritam koji su davali njegovi bučniji saigrači. Naravno, pjevao je, jer je navijačka kultura u Argnetini takva da i oni koji su među najboljima svih vremena moraju da navijaju!

Bio je ovo njihov način da obilježe trijumf nad Meksikom, ali i da najave presudnu utakmicu protiv Poljske u trećem kolu grupne faze. Trijumf će značiti i siguran put u nokaut fazu, a poraz bi mogao da donese jedno od najvećih mundijalskih razočaranja za Argentinu. Pogledajte detlaje meča protiv Meksika:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC