• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugasio sam Srbiju na 3:1, a kad sam opet pogledao TV... Poruka iz Švajcarske pred ključni meč: To nam pokazuje jedno!

Autor Haris Krhalić

Švajcarski reprezentativac Fabijan Fraj istakao je da je gledao meč Srbije i Kameruna i da je bio iznenađen rezultatom poslije 3:1. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 Fabijan Fraj o meču Srbija Kamerun Izvor: Profimedia/Mustafa Yalcin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kazemiro je odlučio - Srbija i Švajcarska će se boriti za drugo mjesto u grupi na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pod uslovom da Kamerun ne napravi iznenađenje turnira i savlada Brazilce. Tako je Srbija dobila drugu šansu nakon šokantne partije protiv Kameruna (3:3) i važno je da u susretu sa Švajcarskom neće morati da misli o gol-razlici, dovoljna joj je bilo kakva pobjeda za prolazak u nokaut fazu gdje već gotovo sigurno čeka Portugal.

Švajcarci su duže odolevali Brazilu, imali sreće da gol Vinisijusa bude poništen zbog ofsajda, ali na kraju ni oni nisu imali dovoljno spretnosti da se odbrane od petostrukog prvaka svijeta. Sada znaju da će susret sa Srbijom (petak, 20.00) odlučiti ko ide dalje, a ko se vraća kući.

"Mislim da je to odlučujuća utakmica, svi uoči turnira su očekivali da se Srbija i Švajcarska bore za drugo mjesto, ne možemo da zaboravimo Kamerun, ali mi imamo tri boda, a oni jedan. Borićemo se da dobijemo", rekao je Fabijan Fraj za srpske medije odmah nakon utakmice sa Brazilom, dok je od švajcarskih fudbalera stao još samo Granit Džaka, za razliku od Džerdana Šaćirija koji je vjerovatno bio frurstiran što nije gledao.

Iskusni štoper Bazela poručio je da je gledao meč Srbije i Kameruna i bio ubijeđen da "orlovi" dobijaju taj susret, istakavši da je naša odbrana i njihova šansa.

"Gledao sam meč i mislio sam na 3:1 da je gotovo i da će pobijediti, a sljedeći put kad sam pogledao TV - bilo je 3:3. To nam pokazuje da moramo da pazimo na njihove igrače, ali ne želim previše da gledam ka tom meču, to je za tri-četiri dana. Iznenađenje? Poslije 3:1 rekao bih da jeste, mislio sam da je gotovo...", rekao je Fraj i rekao da je Kamerun na njega ostavio dobar utisak i protiv Švajcarske.

Ko je najveća prijetnja u reprezentaciji Srbije?

"Ne znam ko je najbolji igrač Srbije, imaju toliko dobrih", rekao je Fraj u prolazu prije nego što ga je oficir za medije odveo ka autobusu Švajcarske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC