• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Sad ćete nam valjda oprostiti

"Nadam se da će svi oni koji su bili ljuti i ogorčeni na našu reprezentaciju da pređu preko toga i da nam oproste“, rekao je Pape poslije pobjede BiH nad Albanijom.

 Sušić: Sad ćete nam valjda oprostiti Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije BiH Safet Sušić nada se da će navijači nakon pobjede BiH nad Albanijom 2:0 u meču 6. Kola Grupe D kvalifikacija za EURO 2012 brzo zaboraviti na debakl u Rumuniji prije nekoliko dana (3:0).

"Nadam se da će svi oni koji su bili ljuti i ogorčeni na našu reprezentaciju poslije poraza u Rumuniji da pređu preko toga i da nam oproste jer ovi momci zaista to zaslužuju. I ja sam bio u izjavama bio previše kritičan, ali oni znaju da ja tako ne mislim", rekao je selektor BiH u izjavi za BHT1 odmah  poslije meča.

Sušić je bio oprezan pred duel sa Albancima, baš zbog nedavnog poraza u Rumuniji.

"Znao sam da ne treba očekivati i to sam igračima rekao da poslije onakvog debakla mi sad zabijemo 3-4 gola. To je kao kad naveče zaspiš i ujutro se probudiš bolestan, treba ti vremena da ozdraviš. Tako je i bilo. Na poluvremenu sam insistirao da nastavimo sa našom igrom. Protiv Rumunije ovdje imali smo još gori rezultat 0:1. Znao sam da ćemo da damo gol, ali isto tako sam se pribojavao kontranapada Albanije, posebno u prvom poluvremenu, ali eto sve je ispalo najbolje. Sad imamo vremena da se spremimo za opet ključnu utakmicu protiv Bjelorusije. Imamo ekipu fali nam nešto, kad nemamo loptu još uvijek smo slabi ali i to ćemo popraviti", rekao je Sušić.

Slijede dva meča sa Bjelorusijom, prvo u gostima pa kod kuće i upravo bi ona mogla odlučiti putnika u baraž, a selektor Sušić je optimista.

"Ovim porazom mislim da je Albanija eliminisana, ostaju dve ekipe sa nama Bjelorusija i Rumunija u trci za drugo mjesto. Ima još dosta utakmica, ne bih sad o tom eko je u prednosti ali mislim da sa četiri boda iz dve naredne utakmice imaćemo velike šanse za plasman u baraž. Prvenstvo počinje početkom avgusta imaću priliku da vidim mnoge igrače, rekao sam im da se potrdue da izbore mjesto u ekipi da budu standardni jer samo tako mogu očekivati moj poziv", rekao je Sušić.

Reprezentativci BiH složni su u ocjeni da su zasluženo pobijedili na Bilinom polju.

"Mislim da smo cijelu utakmic dobro igrali. Bilo je teško, ali poraz od Rumunie je bio dobar signal za nas. Mislim da sam zabio dobar gol i da je ova pobjeda vrlo važna“, rekao je strijelac vodećeg gola.

Medunjanin je gol postigao nakon fenomenalne asistencije defanzivca Borisa Pandže koji je jedan od najzaslužnijih za večerašnju pobjedu.

„Bila je ovo teška utakmica poslije debakla u Rumuniji ali smogli smo snage da se vratimo, pokazali smo karakter i pobijedili. Bili smo mnogo bolji iako nije bilo nimalo lako. Teren je bio dosta težak, klisko je bilo, jedna greška mogla nas je vratiti u nepovrat. Kod te asistencije, mislio sam da je ofsajd, ali na našu sreću nije bio“, rekao je uz osmijeh Pandža.

Pobjedu BiH ovjerio je fudbaler Borca Darko Maletić kome je to bio prvenac u reprezentativnom dresu.
„Ovo je zaslužena pobjeda jer smo čitavu utakmicu napdali stvarali šanse. Na vrijeme smo dali prvi gol, ja sam dao drugi, sve u svemu bila je ovo teška ali zaslužena pobjeda. Albanci su imali igrača manje, Misimović mi je odlično asistirao, presrećan sam zbog pogotka ali i zbog pobjede“, rekao je Maletić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC