• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nek me sad kazne zbog Mesija, nije me briga! Poljak pričao o NEPOSTOJEĆEM PENALU, pa otkrio: Dođem mu 100 evra!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Golman Poljske je bio siguran da ništa nije skrivio, a mnogi se slažu sa njim!

 Ščesni o nepostojećem penalu Mesija Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/StoolFootball

Poljska je prošla u nokaut fazu Svjetskog prvenstva, a najzaslužniji za to je svakako golman Vojćeh Ščesni. On u prva dva meča grupne faze nije primio gol, a onda je i u duelu sa Argentinom zablistao. Nakon što je na startu šampionata odbranio jedan penal, sada je odbranio penal i Lionelu Mesiju!

Ipak golovima Aleksisa Mekalistera i Hulijana Alvareza Argentina je sa 2:0 došla do pobjede i prvog mjesta u grupi, ali Ščesni je i dalje bio raspoložen poslije poraza. Njegova ekipa je zbog manjeg broja žutih kartona prošla dalje, a poslije utakmice golman Juventusa otkrio je nevjerovatnu anegdotu. Penal koji je dosuđen za Argentinu po mnogima nije bio regularan i nije postojao, a golman Poljske je bio toliko samouvjeren da nije napravio ništa protivno pravilima da se usred meča kladio sa Mesijem!

"Pričali smo, rekao sam mu: "Hajde da se kladimo u 100 evra da neće da ga da!" Tako da sam izgubio opkladu sa Mesijem", rekao je on i naglasio da Mesiju neće dati novac! "Ne znam da li je to dozvoljeno na Svjetskom prvenstvu, vjerovatno će sad da me kazne, ali me nije briga trenutno. A neću ni da mu platim! Ne treba mu mojih 100 evra", rekao je nasmijani Poljak. 

Poljaci su na kraju imali isto bodova, jednak broj datih i primljenih golova kao Meksiko, ali i dva žuta kartona manje. Meksikanci su otišli kući zbog sedam žutih naspram pet u taboru Poljske, dok evropsku selekciju sada čeka najteži mogući zadatak. Sastaće se sa braniocem titule Francuskom. U nedjelju od 16 časova igra se taj meč u kome će Ščesni opet morati da pravi čuda kako bi dao šansu svom timu za veliki uspjeh i senzaciju. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC