• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fuca, "jodlovanje", pa Liga šampiona

Partizan do 23. juna u Beogradu, potom odlazi u Sloveniju. Četiri jake provjere na pripremama u Sloveniji.

 Fuca, "jodlovanje", pa Liga šampiona   Izvor: MONDO

Sa kakvim će timom Partizan ove sezone napasti Ligu šampiona još nije poznato, ali trener Aleksandar Stanojević će već u ponedeljak, 13. juna sazvati zbor u "Zemunelu".

Samo dve nedelje imali su šampioni Srbije za oporavak poslije duge i uspešne sezone. Kvalifikacije za Ligu šampiona, bliže se, pa je neophodno početi pripreme ranije.

Mladen Krstajić je kopaške zamijenio odijelom i kravatom, Ivica Iliev je otišao, Ivan Stevanović se vratio u Sošo, vjerovatno će i Radosav Petrović, Marko Jovanović...Pitanje je šta će biti sa igračima koji su na pozajmicama - Milanom Lolom Smiljanićem, Stefanom Babovićem, Prinsom Tejgom...

Bez obzira na to što još ne zna koga će sve trenirati, Stanojević mora da zasuče rukave i da radi sa raspoloživim snagama. A osim onih koje nismo pobrojali biće tu i nove face: Vladimir Volkov, Vladimir Jovančić, verovatno Dejan Babić iz BSK Borče...

Prvih 10 dana priprema Partizan će raditi u Zemunelu, a 23. juna slijedi odlazak u Sloveniju na drugi dio priprema. Destinacija - Maribor, tačnije Pohorje i hotel "Arena".

Na Pohorju će crno-bijeli ostati do 3. jula, kada slijedi povratak u Beograd, a već 12. ili 13. jula počinju kvalifikacije za Ligu šampiona prvom utakmicom protiv protivnika koji će biti poznat poslije žrijeba u Nionu 20. juna.

U Sloveniji će Partizan odigrati i nekoliko trening mečeva, a na sajtu crno-bijelih objavljen je raspored odigravanja i protivnici:

Prvi meč Partizan će odigrati 23. juna protiv Olimpije u Ljubljani, na novom stadionu u Stožicama (kapacitet 16.038). Meč će biti odigran povodom proslave 100 godina fudbala u Ljubljani i Partizan je pozvan da uveliča tu proslavu.

Drugi meč, Partizan će odigrati 25. juna protiv Maribora na stadionu Ljudski vrt, a Mariborčani tom prilikom slave svoj 50. rođendan.

Četiri dana kasnije (29. juna) protivnik Partizana biće norveški Rozenborg, koji sspecijalno zbog tog meča dolazi čarter letom. Meč srpskih i norveških crno-bijelih biće odigran na stadionu Mure u Murskoj Soboti.

Posljednji meč na pripremama u Sloveniji, Partizan će odigrati 2. jula protiv Arsenala iz Kijeva na stadionu u Mariboru.

Crno-bijeli se 3. jula vraćaju u Beograd, a poslednji meč pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće sa makedonskim vicešampionom Metalurgom iz Skoplja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC