• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristovski mijenja Milinkovića u Voši?

Bivši trener Spartaka priznaje da je razgovarao sa Ratkom Butorovićem oko dolaska na klupu Vojvodine.

 Ristovski mijenja Milinkovića u Voši? Izvor: MONDO

Poslije neočekivanog odlaska Zorana Milinkovića sa mjesta trenera Vojvodine, poslije samo jedne sezone na užarenoj klupi, uprava novosadskog tima našla se u vanrednoj situaciji.

Vojvodina prvi put poslije dugo godina nije otpustila trenera, već željela da nastavi saradnju, ali je on zbog svojih razloga otišao. Sada na "Karađorđu" sastavljaju listu imena ljudi za koje vjeruju da bi bili dostojni nasljednici Milinkovića.

Svi su izgledi da će, poput Milinkovića, i njegov nasljednik doći u Novi Sad iz Subotice.

Da je razgovarao sa predsjednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem, za "Sport" je otkrio čovjek koji je ove sezone trenirao Spartak Zlatibor vodu, Ljubomir Ristovski.

"Nije tajna, razgovarali smo i dogovorili se da nastavimo priču", rekao je Ristovski i dodao:

"Dakle, u kontaktu smo i trebalo bi još da se vidimo, pa da odlučimo šta ćemo i kako ćemo. U Subotici je bilo odlično, uspješno, drugarski smo se rastali. Istina je, imam i dve ponude takođe naših superligaša, koje bi tek trebalo da se odmjere. Svakako, obaviću razgovore što je uobičajeno, a izvjesno je da neću žuriti sa odlukom".

Ristovski je inače "dijete Vojvodine", jer je u tom klubu počeo karijeru u generaciji sa Ivicom Vukovim, Goranom Šaulom, itd. On je odrastao u novosadskoj ulici koja "izlazi" na stadion "Karađorđe", a i danas živi u komšiluku. Prije posla u Spartaku, uspješno je vodio Proleter iz Novog Sada u Prvoj ligi Srbije i njegov dolazak u Vojvodinu je, vjerovatno, prirodan tok.

"Vojvodina je klub koji ništa ne rješava preko noći. Svakako da niko od nas u klubu, u Upravi i rukovodstvu, neće dozvoliti da bilo koji posao uradimo površno, naročito ne onaj oko angažovanja trenera", rekao je Butorović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC