• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maletić: Klanovi su prazna priča

Prvotimac Borca Darko Maletić, koji je svojim prvim golom u dresu Bosne i Hercegovine "dokusurio" Albance (2:0), demantovao je lošu atmosferu među "zmajevima".

 Maletić: Klanovi su prazna priča Izvor: MONDO

Nakon što je u sudijskoj nadoknadi otklonio sve dileme protiv Albanije (2:0) u susretu šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj, uslijedilo je veliko slavlje igrača na "Bilinom polju".

"Mislim da naše radovanje nakon oba gola samo pokazuje kakva atmosfera vlada u reprezentaciji BiH. To je dokaz da su one priče o klanovima potpuno prazne. Nema nikakvih klanova, ali kod nas je uvijek tako. Kada ne ide onda uvijek tražimo neke čudne razloge i krivce za neuspjeh. Kao i u životu s nekim se družiš više s nekim manje, jer je nemoguće biti sa 20 ljudi podjednako dobar u isto vrijeme. Kada smo na terenu onda svi djelujemo kao jedan. Ovom pobjedom pokazali smo naše zajedništvo i veliku želju za plasmanom na EP", izjavio je Maletić za "Nezavisne novine".

Ponajbolji igrač Banjalučana ove sezone, uvjeren je da ekipa Safeta Sušića može da pobijedi Bjelorusiju kod kuće i da uzme bod u Minsku.

"Imamo odličnu situaciju i ako nismo u stanju da je iskoristimo, onda ni ne zaslužujemo da odemo na EP. Ne može se na prvenstvo Evrope pobjedama nad Luksemburgom i Albanijom. Toga smo svjesni i iskreno optimista sam pred nastavak kvalifikacija", zaključio je Maletić, koji je u Zenici upisao 12. nastup u dresu BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC