• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mali Čava" za MONDO: Igrao bih za Zvezdu!

Miloš Dimitrijević potvrdio da pregovara sa Zvezdom i da mu je to "vrlo interesantna opcija".

 "Mali Čava" za MONDO: Igrao bih za Zvezdu! Izvor: MONDO

Njegov otac je bio legendarni fudbaler Partizana. A postoji velika mogućnost da on zaigra za Crvenu zvezdu.

Miloš Dimitrijević, fudbaler Rada koji je trenutno na pozajmici u Kjevu iz Verone, izjavio je danas za MONDO, da pregovara sa Crvenom zvezdom oko dolaska u Ljutice Bogdana i da je to za njega vrlo interesantna ponuda.

"Postoje pregovori, interesovanje od Zvezde da me uzme. Za sada, međutim, nije ništa gotovo kako se piše. Naravno da mi je čast da me je klub kao Zvezda i trener kao što je Robert Propsinečki hoće. To je vrlo, vrlo interesantno za mene. Ali, kažem, još nije gotovo, postoje i drugi klubovi koji me žele", rekao je Dimitrijević za naš portal.

Upitan da li može u procentima da se izjasni koliko je bglizu ili daleko od Zvezde, Dimitrijević nije mogao da da odgovor.

"Ni ja sam ne znam. Ne mogu da procijenim. Zvezda je vrlo interesantna kombinacija za mene. To je veliki klub, Prosinečki je veliko ime i dao bi mi mogućnost da igram u formaciji i da imam slobodu na terenu", rekao je vezni fudbaler koji je poslije sjajnih igara u Radu tokom jesenjeg dijela sezone i prethodne dobio i poziv u A tim Srbije.

Kakav ti je status u Kjevu?

"Ja sam i dalje igrač Rada, a tamo sam bio na pozajmici. Dakle, i dalje se pita Rad, odnosno Ranko Stojić. Kjevo ovih dana treba da dobije novog trenera. Međutim, klub iz Verone je premašio rok do kojeg je trebalo da se izjasni o meni, tako da sada bilo koji klub može da se uključi u trku da me kupi", rekao je Dimitrijević.

Njegov otac je Zoran "Čava" Dimitrijević (preminuo je prije nekoliko godina). Bio je virtuoz u kopačkama, jedan od najboljih fudbalera Partizana svih vremena. Pitali smo Miloša, koji nosi nadimak "Mali Čava" (mada baš i ne voli kad ga tako zovu), da li će mu predstavljati problem da igra za Crvenu zvezdu?

"Ja poštujem Partizan, to je klub u kojem je moj otac igrao. Ali, ja sam profesionalac, igram za sebe i profesionalno se bavim fudbalom. Ako odlučim da je Zvezda najbolja opcija za mene i procijenim da me ljudi iz Zvezde najviše žele naravno da mi neće biti problem da igram za Crvenu zvezdu", rekao je Dimitrijević za MONDO.

(P. Vujić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC