• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrijević: Želim da naslijedim Robija

Dimitrijević je potpisao u petak trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako postao prvo novo ime crveno-bijelih u prelaznom roku.

 Dimitrijević: Želim da naslijedim Robija Izvor: MONDO

Miloš Dimitrijević predstavljen je na stadionu u Ljutice Bogdana, a tom prilikom izjavio je da će učiniti sve da bude nasljednik Roberta Prosinečkog u dresu Crvene zvezde.
Doskorašnji igrač Rada, inače, sin legendarnog fudbalera Partizana Zorana Čave Dimitrijevića potpisao je ugovor na tri godine i zadužio dres sa brojem "sedam", koji je prije više od dvije decenije bio u vlasništvu Roberta Prosinečkog.

"Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom u Crvenu zvezdu. Nadam se da će ljudi iz kluba, ali i trener Prosinečki koji je nekada igrao na mojoj poziciji biti zadovoljni", rekao je Dimitrijević.


On je istakao da poštuje sve što je njegov otac uradio u dresu Partizana, ali da sam odlučuje o svojoj karijeri.

"Nisam dijete Partizana, odrastao sam u Francuskoj i fudbal sam počeo da igram u Nantu", objasnio je 27-godišnji fudbaler.

Miloš Dimitrijević rođen je u Beogradu, ali se kao dijete preselio u Francusku. Profesionalnu karijeru počeo je u Nantu 2004. godine, poslije tri godine preselio se u Grenobl, a od prošlog ljeta bio je član Rada. Minulih šest mjeseci proveo je na pozajmici u italijanskom Kjevu.

Za mladu reprezentaciju Srbije debitovao je protiv Tunisa 2006. godine, a jesenas ga je povreda spriječila da debituje za A reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Bugarske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC