• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi je Bog, Tores izdajica

Istražili smo koji fudbalski dresovi su najtraženiji u Srbiji.

 Mesi je Bog, Tores izdajica Izvor: MONDO

"Mesiju niko ne može da priđe. Baselonini desovi sa bojem 10 kupuju se konstantno tokom cijele godine", ispričao nam je Dragan Jelić, prodavac navijačkih replika dresova stranih klubova i repezentacija.

On kaže da, kao i u ostaktu Evrope, ima najviše zainteresovanih za Premijer ligu, Primeru i Seriju A i da je mnogo onih koji žarko žele da imaju dresove, ali ih slaba kupovna moć onemogućava da sebi priušte čak i repliku, čija je cijena znatno niža od originala.

"Dolaze ljudi i traže nam čak i Zidanov dres iz Juventusa ili Ronaldinjov kada je igrao za Milan. Njemu, recimo, zanemaruju što je mijenjao klubove, ali često čujem da Fernanda Toresa okarakterišu kao izdajicu. Čak i u Srbiji mu ne opraštaju što je iz Liverpula prešao u Čelsi", dodaje Jelić i ističe da je sve više mlađih ženskih osoba koje sa jednakim uživanjem dolaze da (makar) razgledaju dresove, a da se načešće raspituju za Pipa Inzagija i Kristijana Ronalda.

Video pogledajte na www.mondo.rs

U navijačkim buticima na stadionima Partizana i Crvene zvezde rekli su nam da prodaja najbolje ide neposredno nakon promocije nove garniture dresova, te stoga iz oba tabora za naredne dane i najavljuju novi dizajn opreme.

Kako je Zvezda u februaru promovisala repliku dresova od prije 20 godina, kada su crveno-bijeli postali prvakci Evrope, i uprkos ceni od 5.200 dinara u Red Star Shop-u do sada je prodato preko 7.000 dresova, iz Ljutice Bogdana najavljuju mijenjanje i iznenađenje jedino za drugu i treću garnituru.

U oba butika najprodavaniji su dresovi bez prezimena i broja na leđima, pa kupci po želi štampaju lično ime. Kada su u pitanju prvotimci Partizana najtraženiji su dresovi Mladena Krstajića (kapitena crno-bijelih u minuloj sezoni), Saše Ilića i Prinsa Tejga, ali ima još onih koji požele dres Brazilca Klea, koji je na polusezoni napustio klub. Navijači Zvezde najviše vole da imaju Evandrov dres ili golgetera Andrije Kaluđerovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC