• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda oformila ženski tim

Upravni odbor FK Crvena zvezda donio je odluku da se oformi ženski tim, što će biti postignuto preuzimanjem tima LASK iz Lazarevca.

 Crvena zvezda oformila ženski tim Izvor: MONDO

Od sezone 2011/12, Fudbalski klub Crvena zvezda imaće i ženski tim.

To je odluka Upravnog odbora crveno-bijelih.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana odlučili su da formiraju seniorski ženski tim, a u taj proces krenuće se fuzijom sa LASK Iz Lazarevca.

"Upravni odbor je ovlastio člana Andriju Kleuta i v. d. generalnog seketara Đorđa Stefanovića da pripreme Ugovor sa ženskim fudbalskim klubom LASK iz Lazarevca. Ovim ugovorom će naš klub potpuno preuezeti ŽFK LASK koji će u sezoni 2011/12 nastupati pod imenon FK Crvena zvezda, a potpuna fuzija dva kluba će se obaviti u roku od godinu dana", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba i dodato:

"Upravni odbor je donio odluku da se za koordinatora ženskih selekcija izabere dosadašnji trener LASK i bivši sudija Darko Stojanović. Stojanović će biti i trener ženskog senorskog tima. Donijeta je odluka da se formira Komisija za ženski fudbal kao i da Omladinska škola od naredne sezone ima najmanje jednu selekciju u koju će upisivati djevojčice".

Upravni odbor izrazio je veliko zadovoljstvo što će Crvena zvezda u narednoj sezoni imati ženski seniorski tim kao i nadu da će ova odluka doprinijeti popularizaciji ženskog fudbala u Srbiji.

LASK je prošle sezone zauzeo peto mjesto u Prvoj ženskoj ligi, sa 18 bodova manje od šampiona Spartaka. Prva ženska liga broji 12 klubova, a prije Spartaka, tri puta uzastopno šampionke su bile fudbalerke Mašinca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC