• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldovi uslovi: 400.000 nedeljno i traka

Ronaldo traži od Sitija nevjerovatnih i bezobraznih 400.000 funti nedeljno, traku i broj sedam.

 Ronaldovi uslovi: 400.000 nedeljno i traka Izvor: MONDO

Kristijano Ronaldo postaće igrač Mančester sitija ukoliko mu "građani" obezbijede nedeljnu platu od 400.000 funti, a pritom mu daju garancije da će imati najveća primanja u klubu dok god je član "građana". Postoje još dva uslova - kapitenska traka i dres sa brojem sedam.

Ovu vijest prenio je britanski "Sandej Miror", koji je iz svojih izvora vrlo bliskih Ronaldu, saznao da se Portugalac hvalio svojim prijateljima šta je sve tražio od prebogatog vlasnika Sitija šeika Mansura.

"Rekao mi je da je upoznat sa ponudom Sitija preko treće strane. "Građani" su spremni da plate jako puno kako bi Kristijano postao njihov igrač. Ronaldo je objasnio da želi veliku platu zbog toga što su u engleskoj veliki porezi", prenosi "Sandej Miror" riječi Ronaldovog prijatelja.

On je takođe rekao da Portugalcu imponuje to što je engleski klub spreman da plati toliko novca za njega. Njegova budućnost je u međuvremenu postala neizvjesna na Bernabeu, a sve se zakomplikovalo kada je poslije eliminacije od Barselone u Ligi šampiona izjavio da mi se ne sviđa defanzivna taktika Žozea Murinja.
Ronaldo je više puta od odlaska u Španiju izjavljivao da bi u Engleskoj igrao samo za Mančester junajted, kod svog "fudbalskog oca" Aleksa Fergusona. Međutim, očigledno sve ima svoju cijenu!

Siti će morati i sa Realom da izmiri račune, a vjeruje se da će "kraljesvki klub" na ime obeštećenja uzeti između 150 i 250 miliona funti. Prije dvije godine Real je Mančester junajtedu za Ronalda platio rekordnih 80 miliona funti.

Ronaldo je ove sezone sa 40 golova osvojio "zlatnu kopaču". Za dvije sezone, odigrao je 63 utakmice u dresu madridskog kluba i postigao 66 golova.

Ali, osim uspjeha na ličnom planu, sa Realom nije uspio da napravi veći rezultat. Barsa je ostala šampion Španije i poslije godinu dana pauze vratila se, upravo preko Ronalda i Reala, na krov Evrope. Madriđani su uspjeli samo da osvoji Kup kralja.

Lično bogatstvo šeika Mansura procjenjuje se na 20 milijardi funti, a porodično na navjerovatnih 600 milijardi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC