• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snajder: Volim Inter, ali...

"Volim Inter svim svojim srcem, ali nisam siguran da li ću ostati", rekao je Vesli Snajder i unio nemir u srca navijača Intera.

 Snajder: Volim Inter, ali... Izvor: MONDO

Vesli Snajder, jedan od najtraženijih i najpriznatijih fudbalera današnjice, promijenio je ploču.

Do ove nedjelje uglavnom smo slušali istovjetne izjave njegovog menadžera, a ponekad i samog plejmejkera Intera, da "ne želi nigdje da ide ovog ljeta", uprkos učestalim najavama da su za njega zainteresovani Čelsi i Mančester junajted.

Ipak, fantastični Holanđanin, po završetku druge sezone u crno-plavom dresu milanskog kluba, rekao je:

"Volim Inter svim svojim srcem, ali nisam siguran da li ću ostati".

Snajder je intervju za "Gazeta delo Sport" dao iz Los Anđelesa, gdje se nalazi na odmoru.

"Interovi navijači su me oduvijek tretirali na najbolji mogući način. Oni su divni i želim jednostavno da im se zahvalim na svemu. Ipak, samo Bog može da odluči gdje leži moja budućnost. Siguran sam samo u jednu stvar! Ukoliko ostanem u Interu, daću sve od sebe da se ponovo radujemo trofejima, u to neka niko ne posumnja", dodao je Snajder i čini se odškrinuo vrata odlaska ili u Čelsi ili u Junajted.

Snajder (27) kaže da to što je Inter ove sezone osvojio "samo" Kup Italije, a izgubio skudeto i Ligu šampiona, nije čudno i nije razlog da se napusti klub.

"Kada imate najveću i najtrofejniju sezonu u istoriji kluba i karijerama svih fudbalera Intera, onda je prirodno da će prva naredna biti manje bitna. Ne može sve da bude savršeno", objasnio je Snajder, koji je prije Intera imao skromnu rolu u Realu iz Madrida (2007-2009), u koji je na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora "kraljevskog kluba" Predraga Mijatovića došao iz matičnog Ajaksa (2002-2007).

"Kada to kažem, mislim da sam zaista uživao i u svojoj drugoj sezoni u Interu i da sam zadovoljan, iako nismo osvojili sve. Ako je nešto dobro u svemu, naredne sezone imaćemo mnogo više ciljeva pred sobom", podvukao je Snajder, čija sudbina najviše brine navijače Intera.

Ipak, predsjednik kluba Masimo Morati nije previše zabrinut i u javnosti ne paniči zbog mogućnosti da izgubi čovjeka oko kojeg se vrti sve u igri tima. Italijani predpostavljaju da je to zbog činjenice da je Morati blizu da sklopi dogovor sa predsjednikom Reala iz Madrida Florentinom Perezom oko trampe: Daglas Maikon/Kaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC