• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Ovo mora biti Zvezdina godina!

Trener Crvene zvezde rekao "Jutarnjem listu" da je osvajanje titule prvaka Srbije mnogo veći cilj od ulaska u Ligu Evrope.

 Prosinečki: Ovo mora biti Zvezdina godina! Izvor: MONDO

Robert Prosinečki ima plan. Samo da mu uprava dovede tražena pojačanja i Crvena zvezda će bez pardona jurnuti na titulu, prvu od sezone 2006/07.

Pored igrača koji su već pominjani kao želje hrvatskog stručnjaka (Pašeko, Todorovski), novinar "Jutarnjeg lista" pominje i Andre Alveša, Brazilca koji predvodi napad mađarskog šampiona Videotona.

Ako svi oni stignu na Marakanu, Zvezda će uspjeti da prekine četvorogodišnju dominaciju "vječitog rivala", uvjeren je Prosinečki.

"Sa pomenutim pojačanjima Zvezda će sigurno biti prva u gradu, a ako si prvi u Beogradu, prvi si i u Srbiji", rekao je Robi za "Jutarnji list".

"Partizan nas je tlačio četiri godine i naredna sezona mora biti Zvezdina. Titula je prioritet, veći i od dugog boravka na evropskoj sceni".

Prosinečki je izrazio zadovoljstvo brojem gledalaca na mečevima Crvene zvezde, što smatra da je direktno proisteklo iz ljepšeg fudbala koji ekipa demonstrira pod njegovom dirigentskom palicom.

"U prethodnoj sezoni ljudi su prepoznali da opet igramo dobro, da dominiramo kroz pas-igru i ja nisam zadovoljan samo partijom u Čačku, odnosno u drugom poluvremenu protiv Partizana. Gledalo nas je u prosjeku 18.000 ljudi! Koliko bi ih tek bilo da smo bili na vrhu".


"Žuti" je ponovio da je igra Barselone model na koji se ugleda i da Zvezda u mečevima Superlige Srbije mora da ima loptu u svom posjedu bar 70 odsto vremena.

"Fali nam još kvaliteta i samopouzdanja, ali ni Barselona nije nastala preko noći",
zaključio je on.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC